reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, że humorek dopisuje :-)
Ja dopiero mogę odsapnąć, maly śpi z tatusiem a ja odpoczywam na BB. Dziś jeszcze trochę sprzątałam, byliśmy u mojej babci nad wodą ale wiało więc wypiliśmy kawe i wróciliśmy do domu, potem obiadek, zmywanie, prysznic, wstawilam pranie (a czeka mnie jeszcze 2 nocne) poskladałam 3 prania (nie prasuję) no i teraz mam chwilkę ale zaraz zmykam, chciałm jeszcze zobaczyć co u Was. Weekend więc ciszej ale po niedzieli znów dziewczyny sie rozkręcą.
Kasiau cieszę się, że zakupy udane :-)
Lilianko śliczny avatarek :tak:

spokojnej, przespanej nocy :-)

ja również uzupełniam listę:-)

]

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio

Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:

2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:

Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś[/quote]

Ostatnia edycja:
Aniknulka - a mi się wydaje, że sporo zależy czy długo się karmi piersią... :tak: im dłużej tym trudniej malucha przyzwyczaić do samodzielnego usypiania... przecież przy maminiej piersi jest tak ciepluchno, taki ładny znajomy zapach i tak biezpiecznie... :tak:a tu nagle maluch zostaje sam sobie do spania :sorry2: Kilka moich koleżanek nadal karmiących ma dzieci prawie dwuletnie i do tej pory mają problem z samodzielnym spaniem, o spaniu w łóżku rodziców nie wspomnę :zawstydzona/y: Także wydaje mi się - coś kosztem czegoś :tak:
Joasiek tutaj sie z Toba nie zgodzę:no::no:
moja Lenka nadal jest na cycusiu i muszę sie pochwalić że kladę ja do łóżeczka, a ona szybciutko, bez płaczu usypia:tak::tak::tak:
A moja starsz Ninka była na butli od 3 miesiąca(ściagałam mleko) i byla jeszce wieksza terroryska niz Dobrusia:sorry2:
Myślę ze to zalezy od charakteru dziecka:rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczyny!:-)

Wszystkiego naj naj dla Lenki i Artura!:-)

My dzis mielismy jak nigdy trudna nocke-Maja poszla spac 20.45,ale z placzem obudzila sie po 23.00 i juz do 1.00 co chwila budzila sie i plakala,a potem odechcialo jej sie spac.
Podejrzewam zabki,bo tak zalosnie plakala,nawet smok i przytulanko nie pomagalo.
I nawet wzielam ja do nas do lozka,ale ono za bardzo kojarzy jej sie z zabawa i nie chciala w nim spac,tylko skakac.

Myslalam,ze chociaz pospi dluzej rano,ale obudzila sie juz 7.30,na szczescie od 9.00 juz spi z powrotem.

Milego dnia Mamuski!:-)

Dzień doberek :tak:

Wszystkiego naj naj naj a przede wszystkim zdrówka dla Paulinki z okazji 9 m-cy :-) Asiowo mam nadzieję, że mała już doszła do siebie :tak:

Mamy za sobą piękny, rodzinny wczorajszy dzień :tak: Suuuper ;-) Uwielbiam weekendy, kiedy możemy wreszcie w trójkę gdzieś wyjść i wspólnie spędzić czas :-) Oleńka wstała dziś niestety dość wcześnie, bo już po 6 :sorry2: Pomarudziła, więc dostała jedzonko i 30min zabawy pospała jeszcze godzinkę a ja z nią ;-) Teraz słyszę, że się bawi (m oczywiście śpi jak zabity :-D) Dziś też pędzimy razem na spacerek, ale raczej popołudniu bo muszę obiadek pogotować (skończyły się żelazne zapasy dla Oli ;-)).
Miłej niedzieli i wypoczynku!

AniaW - może się mylę i masz rację, ale każdy może mieć własne zdanie :tak: to były tylko moje własne obserwacje i rozmowy z innymi mamami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry
U nas pada deszcz blee:baffled: Nadinka własnie ma pierwszą drzemaczkę ... wstała po 6 hihi, ale ja poszłam przed 22 spać i jestem wyspana.

Biedna Majunia... zycze aby ząbeczki wyszły szybciochem...

Zyczę Miłej Rodzinnej Niedzieli:-)

Do góry