mata-kow
mama do kwadratu :)
M zrobił pyszny obiadek , obejrzeliśmy filmik ale sytuacja nadal poza normę - strasznie milczący dziś mój mnawet o kieckę nie zapytał i w ogóle co kupiłam :-):-):-)
oj chyba w nocy będzie odpytywał ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
M zrobił pyszny obiadek , obejrzeliśmy filmik ale sytuacja nadal poza normę - strasznie milczący dziś mój mnawet o kieckę nie zapytał i w ogóle co kupiłam :-):-):-)

Joasiek tutaj sie z Toba nie zgodzęAniknulka - a mi się wydaje, że sporo zależy czy długo się karmi piersią...im dłużej tym trudniej malucha przyzwyczaić do samodzielnego usypiania... przecież przy maminiej piersi jest tak ciepluchno, taki ładny znajomy zapach i tak biezpiecznie...
a tu nagle maluch zostaje sam sobie do spania
Kilka moich koleżanek nadal karmiących ma dzieci prawie dwuletnie i do tej pory mają problem z samodzielnym spaniem, o spaniu w łóżku rodziców nie wspomnę
Także wydaje mi się - coś kosztem czegoś
![]()

Suuuper ;-) Uwielbiam weekendy, kiedy możemy wreszcie w trójkę gdzieś wyjść i wspólnie spędzić czas :-) Oleńka wstała dziś niestety dość wcześnie, bo już po 6
Pomarudziła, więc dostała jedzonko i 30min zabawy pospała jeszcze godzinkę a ja z nią ;-) Teraz słyszę, że się bawi (m oczywiście śpi jak zabity
) Dziś też pędzimy razem na spacerek, ale raczej popołudniu bo muszę obiadek pogotować (skończyły się żelazne zapasy dla Oli ;-)).
to były tylko moje własne obserwacje i rozmowy z innymi mamami