reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Anikinulka super ze juz chorobsko odchodzi. u nas dzisiaj cudna pogoda. Maz byl z Wojtkiem na spacerze a ja ogarnelam mieszkanko. Wojtek wlasnie usnal sam w łozeczku W dzien to swieto.

Witam
Ja dziś zaszalałam , poszłam z mamą i jej koleżanką na ciuchy i kupiłam 2 kiecki i kurteczkę sobie , mamie doradziłam , też sobie kupiła parę rzeczy - tylko jak wróciłam do domu to m niezadowolony że tylko mnie nie było :crazy:

Najlepsze życzenia dla Lenki i Artura

Witam i ja ;-)

Lenka Arturek wszystkiego dobrego :-)
Kasiu gratuluję udanych zakupów, a m się nie przejmuj ;-)
Asiowo bardzo się cieszę, że juz lepiej :tak:
Mamoot dobrze, że kłopoty brzuszkowe się kończą :-)

Moja panna chyba zaczyna się buntowac na to usypianie, ale jeszcze poczekam jakis czas może akurat w końcu załapie :dry: dziś spała mi 50 min na spacerze (ostatnio spi przed południem ok. 1,,5 godz.) i dopiero niedawno znów usnęła :baffled: mam nadzieję, że ze 2 godzinki pośpi (ale pewnie nie, bo ok. 18 jest pora na jedzonko...)
za to nocki jakby lepsze (może to skutek tego usypiania:confused:), bo dałam małej cycka po 23, wierciłą sie trochę, ale potem spała prawie do 5, znów cycek i pobudka o 7, więc w końcu jakoś się wysypiam ;-) ale nie cieszę się na zapas, bo na dole chyba będzie się coś wykluwać:dry:
póki co korzystam z lepszego snu małej i piszę pracę. A co najlepsze, to pomału wyczerpuje temat i koniec pisania zbliża się wielkimi krokami :tak::-) poem tylko przeżyc poprawki promotora :dry:

miłego popołudnia i wieczorku, weekend mężowie w domu to i cisza na bb ;-):-D

Martula - nauczy się , nauczy - moja za to budzi się w nocy i cyca bierze i śpi dalej - tak jakby jej smok wypadł. Ostatnio jakoś w miarę ok te noce i da sięwyspać jako tako - dziś pobudka dopiero 6,30 :-)

Witajcie. Ja przed 19 wróciłam z Kubalkiem do domku. Poszliśmy sobie na kawkę do koleżanki, mały był super grzeczny jak nie on:szok:. A Kacper z tatusiem pojechali do kolegi. Tak więc dzisiaj kazde z nas miało do opieki po jednym bobasku;-):-D:-D:-D Dzionek udany. A Kuba jak wróciliśmy zaraz się wykąpał i spanko. Od dwóch dni budzi sie przed 6 i nie chce spać. Ale najważniejsze, że póki co zaczął przesypiać nocki. Więc ma wybaczone to poranne wstawanie. Tylko ja muszę nauczyć się kłaść wcześniej to wszyscy będziemy zadowoleni;-) W ogóle ostatnio się buntuje przed spaniem jakby się bronił. Mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty.

Marta ja czytałam gdzieś że przy nauce zaypiania, może nastąpićpo lepszych dniach bunt. I najważniejsze, żeby się nie poddać. I podobno dziecko wraca szybko do normalnego usypiania. Trzymam za Was kciuki:tak::tak::tak:

Kasiu super, że zakupy udane. A mężulkiem się przejmuj, szybko mu minie;-)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki i Arturka

Dobry Wieczór

My dzisiaj z Nadia byłysmy u mojej babci, wiekszosc dnia spędzilysmy na dworze... ale dzisiaj było pięknie...
Nadia juz zasypia... maż prze TV :-Da ja na BB tylko mialam przed chwilą małe Siii, oparzyłam sie para od czajnika i cholernie mnie pieczeee

Kasiau u mnie było to samo, jak w srodę pojechałam z kolezanką na zakupy, do dzis mi wypomina, ze tak długo mnie nie było :-D:-D

Widzę, że dzisiejszy zionek udany, super sa takie wyjścia ;-)

a ja dzis odpuściłam sobie wychodne, za to zaliczyłam z mała spacerek (a wychodne może odbije sobie w tygodniu, bo cos mi sie o uszy obiło, że mąż miże wolne wybierze :-p)

Mała pokąpieli usnęła sama w łóżeczku :szok: troszkę pojęczała, kilka razy zapłakała i śpi :-) ale wierci się okropnie... do tego ma taka drobną wysypke na brzuszku i wzdęty brzuszek :-( dostała esputiconu, mam nadzieję, że nic ja nie będzie męczyć i znów fajnie przespi nockę ;-)

miłego wieczorku:-)

reklama
M zrobił pyszny obiadek , obejrzeliśmy filmik ale sytuacja nadal poza normę - strasznie milczący dziś mój m :-D:-D:-D nawet o kieckę nie zapytał i w ogóle co kupiłam :-):-):-)

Do góry