reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie u na spogoda taka jak u Lilianki Maz pojechal na gielde a ja z dzicmi w domku mialam isc z nimi do kosciola ale u nas w kosciele to zimny wychow i jedank nie ide.
Wspoczuje wam kochne tych nieprzespanych nocy .

reklama
Najlepsze życzenia dla Nadinki-dziewczynki;-) Mikołajka i Maciusia naszych 10-cio miesięczniaków oraz dla Paulinki z okazji ukończenia 9 miesięcy

Witajcie:-) U nas też pochmurno i przelotnym deszczem. Kuba w nocy wymiotował i cholerka nie wiem o co chodzi. Dwa dni temu Kacper teraz mały może to jakiś wirus:-(. Teraz Kubalo śpi i zobaczę jak minie reszta dnia. Od jakiejś 4 spokój i oby tak zostało
M w pracy, a ja obiadek już podszykowałam i wskoczyłam na BB;-)

Ostatnia edycja:
witajcie:tak:

U nas z Paulinką juz lepiej...:tak: Powoli wszystko wraca do normy, katarek tez juz mniejszy... ufff, obejdzie sie chyba bez antybiotyku:-)

Wszystkiego Naj dla Maciusia, Mikołaja i Nadii:tak:

A my dziekujemy i z tej okazji mamy 4 ząbka:-)

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:

2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Paulinka

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:

Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Najlepszego dla Mikołajka i Maciusia oraz dla Paulinki z okazji ukończenia 9 miesięcy

Asiowo super, że Paulina czuje sie lepiej i gratuluje 4 zębolka!!!

reklama
Witajcie!
U nas nocka z kilkoma pobudkami oczywiście raz udało mi się JAsia odłożyć do lóżeczka ale po kolejnych 3 pobudkach niestety nie dało rady i spał ze mną, kiedy aj go odzwyczaję :confused:
U nas dzień bez słońca ale też bez deszczu więc jest znośnie. Jesteśmy już po obiedzie, zaraz ide do kościoła z mamą a dziedek z tatą zostają z Jasiem w domku :-p

Najlepsze życzenia dla Nadinki-dziewczynki, Mikołajka i Maciusia z okazji ukończenia 10-ciu miesięcy oraz dla Paulinki z okazji ukończenia 9 miesięcy
:-D:-D:-D

Do góry