reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie mamusie!

Spóźnione życzenia dla Lenki i Arturka z okazji 9 miesięcy:tak:

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych swiętujących, Nadii, Mikołaja, Maciusia i Paulinki:tak:
ja z dzicmi w domku mialam isc z nimi do kosciola ale u nas w kosciele to zimny wychow i jedank nie ide.
U nas w kościele odwrotnie...mocno grzeją i jest tak ciepło, że zastanawiam się zawsze jak ubrać małego, żeby nie było mu za gorąco.

Byliśmy dziś znów na basenie z małym. Znów zaczęło się od marudzenia i płakał przez pierwsze 5 minut. Juz miałam z nim wychodzić, a tu nagle cisza a potem zaczał się smiać. Resztę zajęć wesolo chlapał nóżkami, gadał do siebie, piszczał z radości, zaczepiał dzieci:tak:. No i teraz to juz całkiem zgłupiałam i nie wiem, czemu wczesniej był niezadowolony. Grunt, ze wreszcie się przemógł i mam nadzieje, że już tak zostanie.
Reszta niedzieli też była milutka, spacer, kościół a wieczorem odwiedziła nas kuzynka.

Miłego wieczoru:tak:

reklama
Paulinko, gratuluję Mały Gryzoniu! :-) Dobrze, że już lepiej.

Agusia, mam nadzieję, ze u Twoich chłopców tez już lepiej. U nas już w porządku. Nie wiem co jest z tymi wirusami żołądkowymi - na wszystkich ostatnio się rzucają.

U nas znów msza na temat prezerwatyw, in-vitro i ogólne zgorszenie :baffled: cóż czasem się zastanawiam na tym czy jestemm w kościele, czy na bazarze, czy w sejmie i ksiądz przeglosowywuje jakąś ustawę :dry:
Mój m dziś cały dzień zajmował się małym a ja mogłam wreszcie odsapnąć. Przyznam się, że spałam do 9 :rofl2: dzionek minął leniwie
Mój Jasiek z małymi oporami ale usnął w łóżeczku i tym samym mogę sobie z Wami porozmawiać :tak:

Witam z rana:-)
nocka ok,cala przespana,powolutku szykuje nas na spacerk teraz zajadam sniadanko:-)

Wszystkiego najlepszego dla Olenki(Joaskowej)z okazji ukonczenia 9mcy:-)

Milego dzionka:-);-):tak:

Dzień dobry :-)

To ja dzisiaj druga ;-) Mała dziś spała do 8 więc jestem w lekkim szoku :szok: Fakt, obudziła się po 5(chyba ma jakiś radar na tatusia nastawiony - jechał przed 6 na delegację do krakowa... też chętnie bym z nim pojechała :zawstydzona/y: bo bardzo Kraków lubię, swego czasu często go odwiedzałam i zawsze przy smoku pisałam kartki do znajomych :-D) U nas zapowiada się (z resztą jak wczoraj) dzień bezspacerkowy :-( Musimy sobie jakoś z Olą czas w domku zorganizować ;-)
Marlenka - dziękujemy za życzonka - przekażę :tak: a jak tak dieta? już drugi tydzień, nie? ja dziś pierwszy kończę i poszło dopiero 2,5kg :zawstydzona/y: faktycznie, nie jest źle ;-) mogę czasowo żyć bez chlebka, ziemniaków, makaronów i słodyczy :-D nadal też ćwiczę te 6weidera i widzę efekty na brzuszku :tak: ale im bliżej końca tym trudniej... jestem przy 18 powtórzeniach i wysiadam lekko, a ma dojść do 24... :sorry2: No cóż, twarda będę - DAM RADĘ :tak:

Ostatnia edycja:
Najlepszego dla drugiej Oleńki:-D
U nas pogoda do d..., pada ale nie jest tak zimno- podobno w sobotę ma być już wiosna i 10 -12 stopni :-) oby :-)

reklama
Joasiek u mnie drugi tydzien tylko 2kg spadlo i nie wiem dlaczego nie poddaje sie i czekam na rezultaty moze cos sie ruszy w tym tygodniu;-)cwicz,cwicz kochana jestem z ciebie dumna:-D
Kasiau oby do soboty;-);-);-)

Do góry