reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Właśnie uśpilam Jaśka sposobem Marty 3 razy wychodziłam na dłużej, a jak wchodzilam to nie brałam na ręce tylko kładłam i głaskalam, no i po 3 razie usnął :sorry: ciekawe ile pośpi :confused2:

Rano mierzyłam temke więc miał 37 dałam nurofen (pewnie zębole) no i chyba dlatego usnał za 3 razem tak to męczę się z godzine lub dłużej :tak:

Aniknulka ja Ciebie podziwiam, że miałas nerwy i cierpliwośc usypiac Jaska przez głaskanie i tulenie. Ten sposób z wychodzeniem jest może drastyczny, ale to tki kubeł zimnej wody dla naszych dzieciaczków, że to juz koniec rządenia i trzeba słuchać sie mamy :tak: no i jak chce spać, to sam zasypiam, mama mi nie jest potrzebna ;-) trzymam kciuki, teraz juz z górki, bo Jasiek załapała za 3 razem, a u nas w pierwszy dzień tego sposobu wychodziłam po 5 razy, ostatni raz na 15 min :baffled:

ja tym sposobem jeszcze nie próbowalam w nocy bo się boję jak nastepnego dnia będe funkcjonować :zawstydzona/y: ale juz coraz bliżej jestem tej decyzji, bo mała ładnie zasypia w dzień sama, powierci sie trochę, czasem chwilke popłacze i śpi :tak:
tylko po 40 min. zazwyczaj się przebudza i trzeba ja na drugi boczek przekręcić, ale ni lecę do niej od razu, tylko czekam czy może sama łaskawie sie wygodnie ułoży :-p

reklama
Oj Marta wspoczucia kochana nie dosc ze Dobrusia nie spi to jeszcze goraczka.
U nas choraob zaczyna odchodizc Wojtek juz ma aptetyt tylko zostalo mu rzadzenie iw ymuszanie jak mu cos nie pasi to rzuca sie na plecy i teyelkiem do gory podrzuca rozpaczjaac tak jakby go mordowali. Wczoraj mail taki podły dzien ze wszystko bylo bee oprocz stania przy meblach Niestety Tylek sie cheiweje i musze go asekurowac . Jak wzielam go na komputer to popsul mi myszke. Zdolny jest jie ma co Do tego Kinga wrocila i zaczela fochowac ze nie moze grac a wczesniej wylala mi kawe.Wieczorem maialm dosc calego dnia.

Wpadłam się szybko pochwalić córeczka :-D
Mamy PIERWSZEGO ząbka :-D :-D :-D zastukał wreszcie...
Później listę uaktualnie :tak:

Martusia - i jak Dobrusia? mam nadzieję, że lepiej...

Witajcie!:-)

Joasiek-gratuluje pierwszego zabka!:-)My jeszcze czekamy....

Mata-mam nadzieje,ze goraczka juz zeszla i ze to nic powaznego.

Joasiek grtaulacje dla Oleńki :-)

U nas niestety gorączki ciąg dalszy... nurofren pomógł na jakieś 4 godziny, a teraz znów 39 :-( żadnych innych objawów, więc nadal liczę, że to trzydniówka:sorry: mąż juz cos w niedziele mówił,że mała jakas ciepła, ale mi sie wydawało, że to od ogrzewania... no i juz niedzieli na poniedziałek gorzej spała, więc może juz wtedy miała gorączkę, a ja niezauważyłam :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie wieczorkiem :tak:

Dziękujemy za gratulacje :-)
A co to znów za pustki?? :confused:
Nareszcie mogę porządnie usiąść, bo ta moja mała wiercipiętka już śpi od godziny :tak:(zasnęła tacie na ramieniu :zawstydzona/y:) W sumie baaardzo mnie to nie dziwi, bo ostatnią drzemkę miała po 12... później jakoś wielkiej chęci nie przejawiała :sorry: Ciekawe jak wstanie rano :zawstydzona/y:

Mata - oby to była 3-dniówka :tak: ale jak się martwisz to może lepiej żeby małą obejrzał lekarz? :confused:
Maajka - też się doczekacie ząbka :tak: u Oli dwie białe kreski były od prawie miesiąca :-p no i czuję, że za kilka dni zastuka druga jedyneczka obok ;-)
Bbakania - będzie dobrze w żłobku :tak: chociaż przyznam że jak ja o tym pomyślę to mnie zlewa zimny pot :zawstydzona/y:
Kasiau - spryciule te nasze Ole :tak: ale ktoś mi kiedyś powiedział że to imię tak ma, trzeba mieć oczy dookoła głowy ;-) Moja dziś dorwała telefon stacjonarny i mało brakowało żeby zadzwoniła...:zawstydzona/y:

Do góry