• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja tez najchetniej juz bym urzadzala pokoik dla malenstwa,ale poczekamy jeszcze do kwietnia.Ale z zachlannoscia przegladam katalogi z pokoikami dla niemowlat oraz przeroznymi niezbednymi dla malych dzieci akcesoriami;-)

reklama
mata-kow-ja mam to samo:-)Od kilku dni czuje juz mocno ruchy Majeczki,czesto takie jakby miala czkawke.A dzis rano az nie chcialo mi sie wstawac z lozka-wpatrywalam sie z zachwytem w brzuch,bo co chwila falowal,wystawaly pagorki:-)Jestem przeszczesliwa!:-)

Ja jestem na etapie wózków i fotelików samochodowych. Wybór jest ogromny, sprawdzam wszystkie testy i opinie, szczerze to zasób portfela decyduje. łóżeczko stwerdziłam ze bedzie najprostsze tylko materac musi byc bardzo dobry.

A ja mam problem z moim mężulkiem. Jest taki uparty, żeby wszystko było nowe, a jak mu mówię cenę, to robi wielkie oczy (a i tak szukam najtańszych ofert). Chyba myśli, że rzeczy dla dzieci są tanie. Muszę go zabrać do jakiegos sklepu, niech sie przekona :wściekła/y:

mata a moj M stwierdzil ze nie ma teraz potrzeby robic jakiekolwiek zakupy dla dzidzi i ze najlepiej zaczekac z tym do maja:szok::angry: jak na chwile zatrzymam sie na jakims stoisku dla niemowlat to normalnie sie dąsa jakbym ogladala jakies ciuchy dl siebie i to od godziny:angry: normalnie doprowadza mnie do szewskiej pasji:wściekła/y:

milka swietnie wygladasz:-D jak maly rozbojnik;-)

odnosnie kopniakow to moja niunia bedzie chyba nocnym markiem.w dzien prawie caly czas cisza no chyba ze moj synek jest w poblizu to zawsze jakas jest reakcja :) ale za to wieczorem to charce ida na calego :)

Mój też niby że później zrobimy zakupy ale fotelik już kupiłam okazyjnie a ciuszki to sama jak patrzyłam to już od samego początku są takie śliczne dla dziewczynki w kwiatki a dla chłopaków w samochodziki , że muszę poczekać aż będę znała płeć . Ogólnie to też twierdzi ze wszytkim , że za wcześnie i mamy czas. Ciekawa jestem jak pójdzie i naraz będzie musiał za wszystko zapłacić :-)

my rowniez planujemy remont glownie wymiane podlog z wykladziny na panele.moj synek jest taki kochany ze w pol roku zalatwil mi wszystkie wykladziny w domciu:-) juz nawet vanish sie poddal:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry