• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moj sie nie wtraca - ale ja wiekszosc wydatkow juz mam za soba. Wlasnie gadalam z kolezanka ze Stanow - juz pakuje paczke dla mnie - kolyska, lezaczek, fotelik samochodowy i od siebie doklada jakies ciuszki, zabawki...wiec ja mam praktycznie juz prawie wszystko. Ale nei ma co zazdroscic dziewczyny - wlasnie sprzedaje mieszkanie i mam sajgon w domu: dopiero przed nami instalacje, tynki, caaaaala wykonczeniowka - wiec jak tu na czerwiec zostawiac jakiekolwiek zakupy dzieciowe:no: Ja po prostu musze mies sprawe zakupow ciazowych zamknieta

reklama
Najbardziej rozbawiło mnie ostatnio stwierdzenie mojego mężulka, że do pokoiku, w którym będzie spało dziecko, przydały by się nowe firanki i zasłonki :szok::-D:-D:-D Jakby to było dla dzieciaczka najbardziej potrzebne :-D:-D:-D Oj ci faceci i ich wyczucie sytuacji ;-)

agacinko;
Byliśmy wczoraj na tym filmie i muszę powiedzieć, że całkiem sympatyczny :-) bez porównania z testosteronem (przereklamowanym zresztą). Może nie jest to komedia pełną gębą, ale całkiem miło się go ogląda. Nie mam negatywnych odczuć :-)
Milka;
a gdzie można u nas kupić taką kołyskę-łóżeczko? bardzo mi się to podoba i cchciałabym coś takiego zakupić

limba;
polecam emulsję do higieny intymnej ,,laktacyd'' - zawiera kwas mlekowy i jest świetna.
ostatnio kupiłam także bezzapachowy balsam do ciała La Roche Posay - świetny, super nawilża - do skóry suchej i atopowej. Mogą go stosować również dzieci.
Co do bezzseności w seatle ;-) ja każdego dnia od dawna budzę się o 4 nad ranem i po godzinie zasypiam ponownie :-) Doktor chciał mi przepisać łagodne leki ziołowe na sen - ale nie chciałam

Ja byłam wczoraj na Lejdis z mężem i nam się podbał. Nie wiem czy miałam taki dobry humorek ale parę razy siępopłakałam ze śmiechu a parę razy mnie wzruszył.:-)w każdym razie polecam

mata u mnie jest to samo :tak: moj M bardziej mysli o pierdolach niz powazniejszych sprawach:-D

ostatnio kupilam nawilzacz powietrza z mysla o dzieciach i nas samych to stwierdzil ze kupilam jakis badziew ktory nie dziala( wedlug mnie dobrze sobie radzil) i po kilku dniach kupil do pokoju akwarium z rybkami twierdzac ze to lepiej dziala:-D (o akwarium walczyl ze mna od kilku miesiecy i w koncu znalazl sobie wymowke:-D)

Je3szczew czasach studenckich, gdy mieszkałam w akademiku ciągle łapałam jakies zapalenie pochwy. Nie pomagało nic. A jeśli już to doraźnie i chwilowo. Wepchałam w siebie tony tych cholernych globulek itp. W końcu jakiś mądry lekarz przepisał mi doustny antybiotyk. Orungal się nazywał i chyba tylko ze trzy tabletki trzeba było wziąc. Pomogło !!!od 7 lat nie miałam nic. Tylko pewnie w ciązy nie można tego leku przyjmować

Dla mojego meza to teraz sprawa piorytetowa KAMERKA . Ale ostatnio kazał mi zrobic liste zakupów jakie rzeczy bedziemy potrzebowac + adres sklepu w którym ma to kupic.

reklama
Poza tym dobrym rozwiązaniem jest ostrożne korzystanie z publicznych toalet.:tak: Najlepszym sposobej jest "na małysza",:-D ale z coraz większym brzuchem jest coraz gorzej :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry