reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Heloł
A ja dziś mam wolne - hura :-) piekna pogoda i dylemat czy sprzątać czy iść na dworek - wybieram dworek :-)

reklama
Witam i ja :-)

Nocka lepsza, mała dużo popłakiwała, ale szybko zasypiała (może to przez zęby :sorry:). Gorączki juz nie ma, katar juz jakby mniejszy i zaczyna kaszleć, więc oczyszcza się z wydzieliny. Antybiotyku na razie nie daję, bo jakby pomalutku choroba odpuszczała :tak:
mnie za to zatoki zaczynaja męczyć, ale u mnie to norma :baffled:

najbardziej mnie wkurza, że tak pięknie, a my kisimy sie w domu:-( ale jak do jutra nie pojawi sie gorączka, to wychodze z nią jutro na krótki spacerek, zawsze lepeij będzie małej oddychać :tak:

miłego dzionka :-)

Witajcie :-) tym razem z ranka ;-)

U nas nocka spokojna, ale wczesna pobudka :sorry: już o 6, na szczęście mała sama się bawiła więc dała poleżeć do 7 :tak: W planach oczywiście spacerek :tak: dluuuugi :-D Szkoda marnować taką pogodę ;-) Ale to po obiadku, bo na dziś nie mam i coś trzeba upichcić ;-)no i spakować się, bo jedziemy dziś do moich rodziców (na święta w strony m więc jeszcze chcieliśmy się zobaczyć z moimi..) :-)

Mata - super że małej lepiej, oby szybko przeszło i mogłyście się rozkoszować taką cudną pogodą :tak:
Mejdia - ja to matematyki nauczam :zawstydzona/y: ( znaczy się uczyłam, bo teraz to sama raczej się uczę... - macierzyństwa :-))
Kasiau, Marlena - dobry wybór :tak: sprzątanko nie ucieknie :-p

Miłego dzionka! :-)

Hej dziewczyny!:-)

Mata-super,ze Dobrusi juz przechodzi choroba i nie trzeba dawac antybiotyku:-)Ty tez kuruj swoje zatoki.

A my mamy 1 ząbka !!!!!!!

gratulacje zębolków dla Antosia i Majeczki:-)
A ja szybko umyłam okienko i idę na dworek
Oby Mata twoja księżniczka nie miała gorączki bo piękny dzionek no i weekend też ma być cudowny

Gratulacje dla dzieciaczków z zębolkami :-)

Trzeba listę uaktualnić (miałam to zrobić wcześniej... :zawstydzona/y: zapomniałam...)

Pracują nad ząbkami:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Dzien Dobry
U nas jest tak pięknie, ze wyszłam z Nadią na spacerek przed pierwsza drzemką, przy okazji zamówiłam wiązankę na Chrzest i skoczyłam do solarium:-)
Przed 13 odbieram Fabiana z przedszkola i jadę z maluchami do mojej mamy.

Gratuluje zębolka :-)

Miłego Dnia Kochane.
Teraz bede rzadziej zaglądala, porządki przed świetami ,do tego przygotowania do Chrztu.

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Witam Was baaardzo słonecznie po dłuzszej przerwie.
Niestety ja po prostu ostatnio w pracy mam sporo do zrobienia a po pracy to już w ogóle brakuje go na cokolwiek-zrobiło się tak ślicznie że chodzimy z Milenką na spacerki potem jakiś obiadek szykowanie do snu małej no i usypianie a potem to już właściwie zasypiam....rzadko kiedy uda mi się cos obejrzeć w Tv a do kompa po całym dniu w biurze mam obrzydzenie.
Oj nie chce tylko narzekać ale chciałam się wytłumaczyć,bo widzę że sporo z Was ma czas codziennie coś napisać.
Poczytałam i widzę że sporo nowości u Was:nowe długo oczekiwane ząbki gratulacje!!!! nowe rozdzialy w życiu naszych kochanych maluszków czyli dzielne poczynania w żłobku !!! nowe fryzurki-popieram nic tak nie poprawie nastroju jak pozytywne zmiany!!!No i nowe umiejętności czyli rezolutna Oleńka sama wychodzi z łóżka mamy:-)A swoją drogą podzielam pogląd że Ole są bardzo kreatywnymi osobami,odnoszą sukcesy i są lubiane!Szkoda tylko że Dobrusia choruje i walczy z temperatura kiedy za oknem tak cudnie!!!Duuuzo zdrówka maleńka Ci życzę.czytałam też o wypadkach i szalonych kierowcach których pełno właściwie wszędzie!!Tym bardziej trzymam kciuki za dziewczyny,które planują już niedługo być pełnoprawnymi kierowacmi!!

Kobietki pewnie teraz wiekszość z Was delektuje się słoneczkiem i spaceruje z dzieciaczkami?!Pozdrawiam Was ciepło!I już życzę super weekendu bo pogoda będzie nas rozpieszczać!:-)

Do góry