reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)

Najgoretsze zyczenia dla naszych roczniaczkow-Nadii,Maciusia i Mikolajka!!!!!!!!!:-):-):-)

Moje przygotowania do slubu stoja nieco w miejscu,choc czas nagli....Mam na oku jedna sukienke,taka nietypowo slubna,ale to musialabym sie wybrac do Brukseli ja przymierzyc,bo tylko tam jest.

Maja ma straszliwie odparzona pupe,od biegunki-po prostu rany,krostki.....Ach....Posypalam jej teraz na noc maka ziemniaczana,ale ie wiem czy pomoze:-(
Nawet kapac sie nie dala,tak ja bolalo....:-(

reklama
Basiu mam nadzieje,ze Natalci szybko minie goraczka i juz pokazaly sie zabki,moja Mania miala przez 3 dni goraczke,ale tez nie wiem co tam w buzi sie pojawilo,nie da mi zobaczyc

Majka ja na odparzenia po zabkowej kupce stusuje bepanthen,zawsze pomaga

Lilianko cudna fotka:tak:

Zuzkus,Lilianka torty mniam,mniam:tak:

Ja dzisiaj kupilam wozek spacerowy i jutro ruszamy sprawdzic fure:-D
kupilam tez kilka rzeczy dla Mani,ale jestem zadowolona,jutro jeszcze musze kupic nowe lozko dla psa,dzisiaj ogladalam w jednym sklepie tylko ceny byly niestety nie na moja kieszen

Milego wieczorku:-)

Witajcie :happy2:

Dużo zdrówka i uśmiechów
dla naszych jubilatów

Nadii Maćka i Mikołaja

Dziewczyny - torty wspaniałe :tak:

U nas dzionek jakoś zleciał, poszłysmy dziś wyjątkowo wcześnie na spacer, bo już o 7:30 :sorry2: I powiem Wam że bardzo się cieszę, bo potem zrobiło się pochmurno i deszczowo, nawet coś tam zagrzmiało kilka razy... a rano grzało nas jeszcze piękne słonko :tak:
Co do wesela, to u mnie do przodu z przygotowaniami, zamówiliśmy zaproszenia, czerwiec zapowiada się w drodze - trzeba je porozwozić :zawstydzona/y: załatwić wszystko u księdza (powiedzcie mi ile się teraz daje za ślub, chrzest? :confused:), ja czekam na suknię i rozglądam się za dodatkami ;-) Na szczęście moja córeczka ubiór ma już od ponad 9 m-cy, bo dostała od mojej przyjaciółki :-) Wyglądać bedzie przepieknie :tak: to również jej dzień :-)

Mejdia - trzymam kciuki za następne nocki :tak: bedzie coraz lepiej :-)
Maajka - ja stosuję sudocrem, ale myślę, że najlepiej w tym momencie dużo pupę wietrzyć :-(
Bbakania - trzymam kciuki żeby tempka była na ząbki :tak:

Miłych, romantycznych wieczorków :-)

cześć lasencje :-D
Mejdio, trzymam kciuki za karmienie ( raczej jego brak ;-) ), a pomidorówę często pichcę bo mała lubi, a doprowadzam tym mojego A do szału :-D
Bbakaniu, ucałuj Natusię, życzę jej szybkiego powrotu do zdrówka!!!
Marlenko, udanego spacerku ;-):tak:
Maajko, sudocrem i nivea ma krem na odparzenia, dobre są te kosmetyki...chociaż swojego czasu Julce wyskoczyła jakaś cholera na pupie i sromie, byłam u lekarza, przepisała tormentiol i żeby smarować co zmianę pieluszki, ustąpiło bardzo szybko, a teraz jak tam coś wyłazi posmaruję dwa razy i po sprawie :-D

u nas lało tak porządnie prawie dwie godzinki... mała nie spała tylko się ekscytowała :-D biły pioruny to skakała w łóżeczku i krzyczy "sisi", jak na światło, a jak zagrzmiało, to patrzyła w okno i "łoło", myslałam, że padnę ze śmiechu z niej :-D ale aparatka :-D usnęła przed 22 i sobie smacznie śpi. W dzień spała ponad 3h :szok: jak nigdy... ale obudziła się wypoczęta o gotowa do zabawy :-D a teraz się ochłodziło, powietrze się trochę odświeżyło, ale wieje, że chce głowę urwać, u nas w pokoju aż swiszczy! a okna nie zamknę bo byśmy się podusili!!! nie ma to jak 7 piętro... ach...

udanej nocki dziewczęta, śpijcie dobrze :-D

Ewunia,ale Julia aparatka:-D:-D:-D

no i tormentiol jest tez super:tak:

Joasiek i Majka trzymam kciuki i juz nie moge doczekac sie relacji ze slubow:-D;-)

Witam z rana:-)

U mnie pienkie leje:-D:-D:-Dwlasnie poprzestawialam w sypialni,wywiesilam pranko,Marynia za chwile idzie na drzemke nr1 a ja przez ten czas pojde pod prysznic,dzisiaj mam leniwy dzionek z racji tego,ze pada narazie nigdzie sie nie wybieram,a napewno nie tym nowym wozkiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Milego dzionka laseczki:-D;-):-)

Dzieki dziewczyny za rady:-)
Ja stosuje Daktazin,do tej pory pomagal,a teraz nie:-(Ale wczotaj zaczelam przemywac Mai pupe sama woda,troche powietrzylam i z desperacji posypalam maka ziemniaczana i wiecie,ze pomoglo?Rano byla znow kupa,ale pupcia juz troszke zbladla!:-)Jestem w szoku,ze masc z apteki nie dziala,a maka ziemniaczana tak!:-)

Joasiek-super,ze przygotowania ida do przodu:-)A Wy robicie takie prawdziwe wesele czy przyjecie?No i ciekawa jestem bardzo czy suknia przyjdzie dobra,trzymam za to kciuki:-)

Cześć dziewczyny!!

Oleńko, kochane słoneczko, dużo zdrówka, słonka, buziaków i prezentów z okazji ukończenia 11 miesiąca! wszystkiego najlepszego perełko :-D:-D

u nas nocka w miarę przespana, Julka raz się obudziła, ale nie chciała spać, i chcąc niechcąc wylądowała w naszym łóżku i spała do 7 :-D teraz zalicza poranna sesję na mini mini...

Marlenko, oby pogoda po południu dopisała na spacerek :-D
Maajko, to stary babciny sposób, który zawsze działa, ewentualnie można krochmal zrobić i Majeczkę wymyć w tym i też powinno pomóc, ale super, że wszystko zaczyna wracać do normy :-D

udanego dnia dziewczyny! pozdrawiam z wietrznych, ale słonecznych ( :-) ) Kielc

reklama
Do góry