• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Cóż to Marlenko nie będzie dziś nocnych pogaduszek heheheheeh :-D??

nic,a nic:-D:-D:-D

witam:-)
u nas tez pochmurno spiaca pogoda a tu pobudka o 5:30:szok:a jeszcze niedawno sypialismy do 8:happy2:
za kilka godzin mam jazde ale taka niewyspana to efekty beda marne:zawstydzona/y:
milego dnia:-)

trzymam kciuki za jazdy,niewyspana mamusiu;-):tak:

Witam z rana:-)

Marysia wstala o 8,a ja spalam jeszcze do 8.45 w miedzyczasie rozmazala mi fluid na calej poscieli i na sobie samej:tak:pogoda przesliczna z ranka juz ogarnelam chalupine i szykuje sie na spacerek,ale jestem wyspana az zyc sie chce,hehehe

Milego dzionka LASECZKI

Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji pierwszych urodzinek

Dzieńdoberek :-D
Sto latek dla naszej laluni Paulinki :-) dużo zdrówka, miłości i prezentów perełko dla Ciebie :-)

Buziolki także dla Nadusi, Maciusia i Mikołaja, rok i miesiać, kurde ale to leci :-) dużo zdrówka i słonka dla Was :-D

U nas nocka w miarę przespana, mała budziła się raz koło 3 dostała picia i spała do wpół do 8. Teraz liczę, że niedługo zaśnie, bo coś taka marudnawa jest. U nas lało całą noc i przedpołudnie, teraz chyba przestało wreszcie, bo nawet nie ma jak wyjsć i zakupków zrobić :angry: jest 15 stopni, super ciepło jak na lato :szok: ale już jutro ma być ciepło i słoneczko :-D

Joasiek, a niech robi sobie co chce, może wyjść jutro albo pojutrze... co będzie to będzie... póki co u mnie cisza na morzu...

Agusia, troszkę za daleko jak dla mnie :-D hehe

Ciekawe jak tam Marta... trzymam kciuki za nią :tak:

Maajka, gratulacje dla Majeczki :-) nadszedł wysyp :-D tak jak u mnie, co i rusz to zęby nowe :-D

Paulinko wszystkiego naj najlepszego.

Mta za Ciebie trzymam kciuki.
Padam Antoś marudził strasznie. Teraz padł. Cwana bestia chciałam dac mu zupki...gardzi.Wyjęłam deser je.......qurde no i nie dałam mu tego deseru..potem spróbuję jeszcze raz zupę....już kilka razy tak było zje co innego ...nie że w ogóle nie chce jeśc tylko nie chce zupy. Wredota. Teraz padł. Ja chyba tez pośpię. Wczoraj byłam z Olkiem poza Olsztynem w aquaparku potem nad jeziorkiem na obiadku. Wróciłam póxno zmęczona jak nie wiem. DO miłego

reklama
Najlepszego solenizantom :-)

Własnie wróciłam z obrony (weszłam po 12 :dry:). Wyłożyłam się na jednym pytaniu (miałam mieć 2 z pracy a zadał mi z pracy tylko promotor :angry:), ale zaczęłam ściemniać, potem mnie naprowadzili i poszło. Ale najważniejsze, że promotor i recenzent ocenili pracę na 5, z zaliczeń ze studiów miałam śrenią 4,7, z egzaminów 4,5, no i obroniłam sie na 5 :-) (ciut mi podciągnęli tą piątkę, ale tylko ciut ;-)) no i z całych studiów też mam 5 :tak::-) ale jestem szczęśliwa :-)

dziekuję kochane za kciukasy, pomogły baaaaaaaardzo :tak::-)

mała teraz tylko spać cos nie chce, a ja padnięta jestem... dobrze, że mąż ma dziś wolne, to jakoś do siebie dojdę i potem do Was zajrzę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry