• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam dziewczyny:-):-)
jestem majowa mama 2008 i kolezanka Ewuni z Kielc chcialam wam powiedziec ze odwiedzilam ja dzis w szpitalu kaze was pozdrowic... malutka sliczna sliczna i taka malusia ze juz zapomnialamm ze dzieciaczki moga byc takie malutkie;-);-);-):-):-):-):-) Ewa czuje sie dobrze troche zmeczona a mala narazie tylko placze za cycem...

Przekazalam jej jak sie martwilyscie i czekalyscie na wiadomosci.. pewnie w poniedzialek bedzie juz w domu:-):-)

Cześć dziewczynki!:-D
Przede wszystkim
OGROMNE GRATULACJE
i DUŻO ZDRÓWKA
DLA EWUNI i CÓRECZKI

Przez cały tydzień próbowałam nadrobić okres kiedy mnie nie było,
ale tak się kobity rozpisałyście, że niestety chyba dam sobie spokój!!!
Wojtek przez ostatnie dwa tygodnie - infekcja .
Teraz dopiero lepiej kiedy działa antybiotyk.
Ja tez niespecjalnie, a po powrocie kupa prania i sprzątania, więc czasu mam ciągle mało.

Tak więc skrót ostatnich wydarzeń :

Wojtuś skończył roczek,
imprezka się oczywiście udała ( świeczka zdmuchnięta z pomocą taty),:-)
chodzi już świetnie sam,:tak:
udało się też zadaszyć domek :-D,
a T. nareszcie zaczął pracować.

Na weekend zostaję sama buuu,:wściekła/y: bo T. musi wyjechać!
Zmykam juz bo zaraz mam jazdę! Zobaczymy co to będzie po trzech tygodniach przerwy!:confused:

Ściskam Was kochane bo się stęskniłam bardzo - udanego wieczorka.:-)[/QUOTE
nie martw się kochana ja też sama cały weekend w domu bo mąż jedzie na zlot motocyklowy :wściekła/y:

Mejdija sił na weekend i powodzenia na jeździe ;-)

Kamilka dzięki za wieści od Ewuni :-)

A ja na chwilke tylko, bo chyba przypałetała mi się jelitówka :dry: nie wiem skąd... mam gorączkę, dereszcze, w ogóle mi słabo no i goni co chwilę :baffled: dobrze, że weekend to mąż w domu, ale boję się, żeby mala ode mnie nie załapała, bo idą jej 3 czwórki na raz i na pewno jest osłabiona, a we wtorek szczepienie...

nie martw się kochana ja też sama cały weekend w domu bo mąż jedzie na zlot motocyklowy :wściekła/y:
Widzę, że nie tylko ja sama dziś wieczór.... :zawstydzona/y: Za to bedzie tłok na bb :-D
Ja dopiero doszłam do siebie... wczoraj trochę poszaleliśmy ze znajomymi :zawstydzona/y: Nawet na spacerze z małą nie byłam, bo taka byłam niedospana :-p
Miłego wieczorku... jakie macie plany? :confused:

Kamilka - dzięki za wiadomości o Ewuni i maleństwie :tak: Ciekawe jakie imię zwyciężyło ;-)
Mejdia - omijaj pieszych :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry