Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze ,że byłam z dziewczynami bo to jest duże utrudnienie - nie do wszystkich sklepów chce się wchodzić
Muszę zrobić czystkę w szafie bo inaczej będzie tragedia - nic się nie zmieści

Ja sparwiłam sobie i Kacprowi dresy identyczne. Będziemy wyglądać jak matka z synem. A tak na serio to ja dla wygody jak wieczorkiem siedzimy w ogródeczku to zeby w dupkę było ciepło

A reszta zakupów to takie typowe do domu nic ciekawego. Wróciliśmy o 20 Kuba już nie dawał rady bo on zwykle o 19 to już do spanka idzie. A później siedzieliśmy z m w ogródeczku i piliśmy piffko.

u nas 3 ząbek
w końcu wyszedł po 3 tyg walce
Jasio szczęśliwy i chyba już się przyzwyczaił bo znosił to lepiej niż ostatnie dwa.

kolejna zakupoholiczka
;-) oj Marlenka, masz konkurencję 
ale na szczęście w nocy śpi normalnie.
a dla Paulinki dużo zdrówka!!! jak miałam problem z Julką to co zmianę pieluchy smarowałam pupę, aż w końcu zlazło. teraz cos wyskoczy, to dwie zmiany pieluchy i nie ma śladu po podraznieniu 

super...!!! Gratuluję :-) i cieszę się, że nie tylko ja będe się męczyc magisterka od października ;-)doszlam dzisiaj do wniosku ze od pazdziernila ide na studia magisterskiesuper...!!!