Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)

jak będziesz we Władysławowie

W ramach przeprosin przesyłam buziaki 

Ola ma piekna delikatna opalenizne
Była bardzo dzielna w podrózy - troszku spala, bawila sie i opowiadala co widzi za oknem
Piasek na plazy to jej zywiol, morze juz niestety nie...
A pogoda była cuuudna, jestem w szoku ze nam sie tak udalo - ja to raczej mam pecha do morskiej aury
Chyba trafilismy idealnie, bo jak dzis wyjezdzalismy zapowiadalo sie na typowo barowa pogode ;-) Oczywiscie nie zalowalam sobie nadmorskich przysmakow wiec od jutra znow na diete i powrot do cwiczonek

Aguś ty się nie martw ja też już patrzyłam :-)

ale Wam sie pogoda trafiła, suuuuuuuuuuper :-)
) , na szczęście to nie żadna choroba, tylko rozbójnik mały co chwile ganiała na dwór, a że lało, to w tył zwrot, a że za rączkę nie chciała, to trzeba było ją brać na ręce i od tych podróży góra-dół te wariacje żołądkowe
.
Marlenko, kiedyś do niej pisałam i dostałam odpowiedz, ze u nich wszystko ok
Czy ktoras z Was wie moze co sie dzieje z Joanna od Krzysia,dawno nie pisala?????
Krzysiu rosnie, jest zdrowy a ona niestety nie ma czasu na kompa, no i nadrabia zaleglosci towarzyskie