• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak ktoś czyta uważnie wszystkie posty będzei wiedział o co chodzi;-):-D:-D:-D:-D:-p:-p
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

A u mnie pochmurno jakoś. Jak masz fajnie Marlenka że Mania bawi się w łóżeczku bo ta moja to buszuje po całym domu od 6.30 i włazi tam gdzie nie wolno.
Aguś cześć

Kasia tylko,ze moja Mania jeszcze nie chodzi,moze dlatego chetnie jeszcze sie bawi w lozeczku:tak::tak::tak:

jedziemy do rodziny do Bielska a pozniej do Szczyrku pochodzic, wracamy w poniedziałek wieczorem.
U nas pogoda taka sobie, teraz swieci słoneczko ale jest bardzo wietrznie...
Lilianko udanego weekendu,slicznej pogody i mnostwa wypoczynku:tak:

reklama
Kasiu to ten deszcz od Ciebie do mnie przyszedł:-( Właśnie zaczęło padać, a już takie ładne słoneczko miałam.
Ja ogarnełam chalupkę i popijam kawusię. Dzisiaj jeszcze będę z Wami na bierząco ale od jutra mam gości więc zobaczę jak czas mi pozwoli:-) Jak będzie ładna pogoda to pewnie do południa do Was zawitam bo będą plażowali a popołudniami to pewnie bedziemy piknikować sobie na ogródeczku a wieczorkiem imprezki i plotki:-D:-D

Hej dziewczyny!
Basiu-wszystkiego naj naj naj w Dniu Urodzin!!!!!:-)

Dojechalismy wczoraj po 16 godzinach......Korki wszystko przedluzyly.Maja na szczescie nie wymiotowala wcale,za to ja mialam ciagle mdlosci.Jakos dojechalismy i juz jest super:-)Rodzinka,rodzinka,znajomi-teraz sie zacznie;-)
Buzialki Wam wszystkim!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry