J
Jola244
Gość
czas na mnie bo trzeba wię wykompac i rano do tego fryzjera więc kochane spokojnych nocek życzę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja tam odebrałam jak należy Kasi posta o zdjęcia

Teraz bym pocieniowała ale nie mam za bardzo co. Tez marzy mi sie króciuteńka fryzurka ale boję sie zaryzykować z racji okrągłej buzi
ale jeszcze jej nie wyprobowalam mam nadzieje ze dziala

Wilmek w razie jakbyśmy sie nei spisały to szerokiej drogi i udanego wypoczynkuAgusia mam nadzieje ze amatorowi grzybow nic nie bedzie..moze trzeba mu cos dac?? moze mleko? jakos mi sie wydaje ze neutralizuje takie rzeczy ale pewna nie jestem![]()

zadziwia mnie ta dzidzia 
załamana jestem, modlę się aby to wreszcie przeszło, myję ją w krochmalu, smaruję krościska spirytusem... oby to przeszło 

ale zawsze więcej do kieszeni parę złotych 
taaaa,czyli jak???hahahahaAle się uśmiaąłm z Was dziewczynyJa tam odebrałam jak należy Kasi posta
witam wieczorowo:-)
jutro wyjazd troche jestesm spakowana ale nei do konca ale co tam jutro zdaze moze nic nie zapomne![]()
ja mam to samo wiec skracam,a potem przedluzamLilianka ja od paru lat ten sam schemat . Najpierw zapuszczam, oj , zapuszczam, aaacchh zapuszczam. Potem mija rok a ja oj, ale te włosy są takie jakieś przyklepione hmm. co by tu zrobić ... idę i cieniuję .

mam wloski w domu jak chce miec bardzo dlugie to sobie doczepiam
;-)Se doczepia :-) oj Marlenka, ale artystka z Ciebie![]()

hahaha