• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane!!!!!

Kochana Basiu, w dniu Twych 18 :-D urodzin życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i radości. Oby Twoje marzenia i plany zawodowe się spełniły, a rodzina była powodem do dumy :-D:-D jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Mejdia, ja też jestem w szoku, ale z drugiej strony bardzo się cieszę, ze tak ładnie przybiera na wadze.

Walczymy z trądzikiem i mam nadzieję ze lada chwila to cholerstwo zejdzie!!!

Asiowo, wspaniale, że z dzidzolkiem wszystko gra!!! Trzymaj się mamuśka :-)

PS zobaczcie jakie cuda natury były w Kielcach w nocy

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dl...23&Category=GALERIA1102&Artno=27535461&Ref=PH

Ostatnia edycja:
reklama
Niedawno wrócilam z banbinktona - matko 2h biegania i skakania na sali... ufff ale juz wykąpałam sie i siadłam z kawką a Nadiolka przewala sie w łóżeczku, mam nadzieję, ze zaraz zasnie :-D
Dzsiaj zapisałam sie do fryzjera, scinam włoski na wyjazd hehe.

Marynia myje zabki,ja wstawilam pranko,piekne slonko wyszlo zza chmurek

Lilianka,a ja myslalam,ze Kasi chodzilo o scinanie wlosow i fotki nowej fryzury,hahahaha

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki,
nas też nie będzie do wtorku - jedziemy do dziadków:-)!

Mejdia jak tam jazdy? kiedy egzamin? ja jestem coraz bardziej zadowolona tzn nie jest idealnie i robie bledy ale przestalam sie denerwowac :-ptylko ze przez 3tyg, jak to mowi moj instruktor, troche zardzewieje:-D

Ja dopiero zaczynam się denerwować, tu końcówka kursu,
a ja dopiero się uczę parkować na mieście !!!:szok:
Jakieś zaniedbanie nastąpiło!!! Oby udało mi się w końcu to załapać!

No kurcze, a ja znów nie zobaczę jaką to fryzurkę ;-) Lilianka sobie sprawi!
Mam nadzieję, że właścicielka będzie zadowolona:tak:!

Bbakania - udanych podrygów weselnych:yes:!

Marlenka
a Tobie duuużo słonka, żeby to pranie w końcu wyschło:wink:

No i wszystkim kobitkom udanego weekendu!!!!:-)

reklama
Ja mam tyle do spakowania , ogarnięcia i prasowania i zakupów jeszcze że szok a mi się nie chce. Zamiast prasować to ja na bb. Dziś poszłam na miasto po ...nitkę do sukienki bo nie miałam takiego koloru a koronka sie troszkę odpruła i wlazłam do 5-10-15 a tam kostium kąpielowy dla Oli za 4,99 :szok: no i kupiłam - ogólnie mega obniżki. Widziałam jeszcze śliczne bluzy po 24 zeta ale już 3 różowej nie kupiłam choć była piekna.
Werci bluzkę za 9,99 i spodnie dla Oli za 14 zł.
No i tam skończyła się wyprawa po nitkę :-D:-D:-D
A potem w biedronce wydałam 160 :szok: na pierdółki a to pampki a to szampki i się rozeszło - pieniążki wróćcie do Kasi :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry