J
Jola244
Gość
i niczego się nie boję bo piję coca - cole 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(Marlena ty z ta colą jak mój mąż . Nie pije kawy, herbaty a w gości idzie z własną colą bo moze ktoś akurat nie będzie miał i co będzie chłop o suchym pysku siedział![]()
Ty to zawsze dajesz czadu.pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być![]()
to i tak spiewali w mojego męża siostry w czerwcu na weselu ale było i jeszcze coś takiegobyłam kiedyś na weselu na białostoczczyźnie - głęboka wieś a moje ciotki spiewały:
siano siano siano musi być jak nie ma siana nie ma ru...nia siano musi byc
pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być![]()

tak to zabrzmiało z tym sprzątaniem i kontenerem jak by ta twoja teściowa nie sprzątała tam ze 20 latNiestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(
Ty to zawsze dajesz czadu.
A u mnie masakra , teściowa sprząta strych i wszystki rupiecie wywaliła na podwórku, tylko zapomniała kontenera zamówić , przyjedzie w sobote, wszystko stoi i straszy. szok!!!

no mnie jeszcze 3 w tym roku czeka a na drugi rok jeszcze dwa ale powiem Ci że trzy to za dużo bo robią się nudne w zeszłym roku u mojeje siostry męża było 10 tydzień po tygodniuJola244 u nas to częste przyśpiwki (białostoczyzna), aż mam ochote pojechać na jakieś weselicho:-). Tylko nikt juz wesel nie robi w rodzinie
![]()

Jola prawie trafiłaś, jeszcze wyciągnęla wózek z przed 30 lat, mojego M. Niestety jak sie ma wielki strych to tam się wszysko upycha a potem ......sprzatanie kilkudniowe!!!!!!!!!!tak to zabrzmiało z tym sprzątaniem i kontenerem jak by ta twoja teściowa nie sprzątała tam ze 20 lat![]()