• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magda współczucia ale napewno wszystko będzie dobrze bo musi być dobrze głowa do góry :tak:
A co do tych gówniarzy to dobrze że wnieśliście oskarżenia trzeba tępić chwasty puki młode młode a tak się zawsze zastanawiam jak słyszę o czymś takim gdzie są ich rodzice do jasnej ch..... :wściekła/y:

Marlena ty z ta colą jak mój mąż . Nie pije kawy, herbaty a w gości idzie z własną colą bo moze ktoś akurat nie będzie miał i co będzie chłop o suchym pysku siedział:-D
Niestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(

pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ty to zawsze dajesz czadu.

A u mnie masakra , teściowa sprząta strych i wszystki rupiecie wywaliła na podwórku, tylko zapomniała kontenera zamówić , przyjedzie w sobote, wszystko stoi i straszy. szok!!!

byłam kiedyś na weselu na białostoczczyźnie - głęboka wieś a moje ciotki spiewały:
siano siano siano musi być jak nie ma siana nie ma ru...nia siano musi byc

pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to i tak spiewali w mojego męża siostry w czerwcu na weselu ale było i jeszcze coś takiego
wszystkie rybki mają ci.... ciurala ciurala lalala
a karasie po ku..... ciurala ciurala lalala:eek:

Niestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(

Ty to zawsze dajesz czadu.

A u mnie masakra , teściowa sprząta strych i wszystki rupiecie wywaliła na podwórku, tylko zapomniała kontenera zamówić , przyjedzie w sobote, wszystko stoi i straszy. szok!!!
tak to zabrzmiało z tym sprzątaniem i kontenerem jak by ta twoja teściowa nie sprzątała tam ze 20 lat :-D

Jola244 u nas to częste przyśpiwki (białostoczyzna), aż mam ochote pojechać na jakieś weselicho:-):tak::-D. Tylko nikt juz wesel nie robi w rodzinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no mnie jeszcze 3 w tym roku czeka a na drugi rok jeszcze dwa ale powiem Ci że trzy to za dużo bo robią się nudne w zeszłym roku u mojeje siostry męża było 10 tydzień po tygodniu :eek:

Ja byłam na weselu gdzie facet z orkiestry śpiewał
"podobają mi się młodej panny cysie" -
jak by to było moje weselicho to bym chyba strzeliła mu liścia!;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry