mata-kow
mama do kwadratu :)
głowa może boleć tez od hormonów, a po porodzie szalejąA cholera wie od czego, ja tam migren nie mam... zwalam to na przemęczenie, bo nawet tyle snu co dziś nie pomogło :-( ciśnieniowcem tteż nie jestem... Marlenka, jak głupi mój łeb to boli ;-)
ja prawie do roczku małej miałam okropne migreny, ale od jakiegos czasu tylko lekko boli mnie głowa, najważniejsze, to wziąć zaraz jak sie ból zaczyna cos przeciwbólowego ;-)My już w domku, Bart załapał kilka kroczków i non stop się puszcza i leci to do mnie to do taty, ale ma frajdę!!! Ale my jak się cieszymy!!!!
EJJJ a co z resztą? Mata, Agusia i cała załogo gdzie Wyyy? ;-)
Bartutek gratulacje, teraz to będziesz śmigał

a mnie nie było, bo modem się skopał i dziś odebralismy nowy (komputer i neostrada mnie do dobija ostatnio)
gratulacje!!!ja schudlam 2kg![]()
u nas okropniasta burza była, aż prądu kilka godzin nie było, mała calutką burze przespała, a później sie budziła

a z nowości, to koleżnka podesłała mi namiary na pracę, zobaczymy czy coś zdziałam ;-)
zmykam, do później :-)
troche emocji czasem jest zdrowo wnieść do życia;-)

mam nadzieje że odbędzie się to szybko i bezboleśnie. Muszę się też zapytac o tą szczepionkę na pneumokoki ze względu na żłobek... 
a ja juz chodze jak zombi:-(
Ale mi to spokoju nie daje, bo mała sie strasznie meczy. Dzis kupie ten woreczek i jutro siuski zawioze na badania, bo to moze cos z drogami moczowymi byc... , ale lekarka oczywiscie nic takiego nie stwierdziła