• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane, wczoraj milczałam, bo byłam bardzo padnięta... postanowiłam że wykąpię się i małe i położę się spać. Bardzo bolała mnie głowa i w ogóle byłam nie do zycia... małe na szczęście dały pospać spały obie od 22 do 8.20. Ale wyspać się wyspałam ale głupi łeb mnie wciąż boli :szok: nie wiem co jest grane już trzy dni męczę się z bólem :-(

u nas dzisiaj zapowiadają 33 st :szok: wczoraj było 28 i szło zdechnąć :angry:

Julka marudzi, zaraz ją ustrzelę chyba... Anusia sobi smacznie śpi ;-) korzysta, jak nie są obie w pokoju, bo to starsze diablę ją by zaraz obudziło. Niech te zębiska wyłażą bo mam jej już dość jak jest taka nieznośna...

udanego dnia babeczki :-D

reklama
A cholera wie od czego, ja tam migren nie mam... zwalam to na przemęczenie, bo nawet tyle snu co dziś nie pomogło :-( ciśnieniowcem tteż nie jestem... Marlenka, jak głupi mój łeb to boli ;-)

Helllo! Niezłe pustki... jak w niedziele :-p

My jesteśmy u teściów, Bart dzisiaj pluskał się w baseniku bo taaaki skwar :baffled:
Ja mam coś podniesione ciśnienie pewnie @ się zbliża... a w ogóle to jakaś jestem wymemlona... :dry:

Wróciliśmy :-)

Jestem na moment ;-) Wlasnie wrocilismy z chrzcin, znow sobie pofolgowalam i kg do przodu - zatem mam jak Wy dziewczyny ;-) Zaraz zabieram sie za przepakowywanie i wybywamy jutro z Ola na tydzien do rodzicow :-) :-) :-) Nadgonilam czytanie ale nie uda mi sie wszystkim odpisac :zawstydzona/y: Juz sie boje co bedzie za tydzien :-p Postaram sie podczytywac, jak bedzie okazja :tak:
I buuu, nie uda nam sie z Wilmek spotkac tym razem... :-( :-( :-(

Milej leniwej niedzieli i pogodnych kolejnych dni :tak:

Ostatnia edycja:
Hej Ho!

My już w domku, Bart załapał kilka kroczków i non stop się puszcza i leci to do mnie to do taty, ale ma frajdę!!! Ale my jak się cieszymy!!!!

Wilmek udanego wypoczynku! ;-)
Marlenka widzę że praca wre u Ciebie ;-) ja wszystko wrzuciłam do pralki ale jutro z rana już nastawię;-)
Ewunia podziwiam Cię z tymi dwoma bąblami małymi :tak:

EJJJ a co z resztą? Mata, Agusia i cała załogo gdzie Wyyy? ;-)

reklama
Witam
Dzionek minął spokojnie ale poza domem :-)bylismy na wsi u rodziny, dzieciaki poszalały. Nadia juz spi a Fabianka zaraz do łózka "wyrzucę" hehe. U nas dzisiaj było upalnie ale zaczyna blyskać i pewnie bedzie burzaa:sorry2:

Życzę Spokojnej Nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry