• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Helloooo, a mój Tut dalej śmiga i cos na drzemkę mu się nie zbiera.... :dry: a ja cos powoli zaczynam źle się czuc, @ się zbliża wielkimi krokami.... :baffled:

Ja już Bart mi odpadnie, zabieram się za obiadek, ciekawe o której Ł skończy robotę.... ehhhh :sorry2:

No a co u Was laski?

reklama
Dzien Dobry :-)
U nas w nocy i nad ranem była taka burza ze szok, pogotowie i straż co chwile na sygnałach jezdziła...
Nadiolka z Fabiem spali do 8. Teraz starszy bajki ogląda a Nadia juz matyjasi sie w łozeczku i niebawem zasnie...
a ja juz chałpukę ogarnęłam, teraz odpoczywam przy BB :-D

Daruniu kochana mnie @ sie skonczył teraz Twoja kolej :-)

My tez już jesteśmy,
weekend był baaardzo udany!!!:-):-):-)
Teściowa całe dwa dni opiekowała się Wojtkiem, a my z T. szaleliśmy.
Wykosiliśmy naszą działeczkę wokół domu,
pojeździliśmy Junakiem po bezdrożach ziemi łódzkiej;-),
poleżakowaliśmy nad Pilicą:cool2:, zwiedziliśmy bunkry "poniemieckie",
a w sobotę wieczorkiem piwkowaliśmy z przyjaciółmi do północy
na balkonie naszej przyszłej chaty:happy2:.
No dawno tyle czasu wspólnie z T. nie spędziliśmy.:wink:

Naładowałam akumulatorki jak trza, zaraz poczytam co u Was.

Madzia widzę że strasznie Ci się nudzi :-);-)

Mejdia zazdroszczę tak spędzonego czasu....

Mój Pędziwiatr już wstał, zjadł obiadek i bawi się, zaraz jak mama wypije kawkę ruszymy na podbój piaskownic ;-)

U nas jeszcze pogoda ładna, tylko wieje, ale upał jest dalej...
Dobrze, że już obiad zrobiłam i pranko, tylko fryty wstawie jak Ł będzie zmierzac do domu :-p

Witamy i my
Wdzie że kobiety naładowały baterie :tak:
U nas nocka jak zawsze spał spokojnie do 9 30 :szok: nawet nie jękną w nocy ani razu mój M trzy razy pod chodził i sprawdzał czy oddycha
Ja dzis powoli szykuje się do miasta aby zrobić zakupy na wczasy bo w przyszłym tygodniu nie będe miała czasu , madlę się tylko aby do 15 czas minął szybko bo już się doczekać nie mogę :blink:

U nas nocka jak zawsze spał spokojnie do 9 30 :szok: nawet nie jękną w nocy ani razu mój M trzy razy pod chodził i sprawdzał czy oddycha
Ja dzis powoli szykuje się do miasta aby zrobić zakupy na wczasy bo w przyszłym tygodniu nie będe miała czasu , madlę się tylko aby do 15 czas minął szybko bo już się doczekać nie mogę :blink:

Zazdroszczę i jednego i drugiego...... :-)
Móe Bart coś budzi się w nocy, nawet kilka razy... kiedyś tak się nie budził a teraz to marzę choc o jednej nocy całkiem przespanej, bez pobudek....
A wczasy... mmmmm ale Wam dobrze... :-)

Daria czekam na te wczasy jak na jakieś zbawienie modlę się tylko oby pogoda dopisała ale nawet jak jej nie będzie to w sumie nic się nie stanie marzę tylko aby daleko od domu i obowiązków :tak:

Jola doskonale Cię rozumiem :-D my we wrześniu jedziemy na wesele (dla nas)na drugi koniec Polski wiec wyprawa kilkudniowa. I mała zostaje z teściami, normalnie doczekać się nie mogę, chociaż będe tęsknić za Zuzolem jak nie wiem co!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry