• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzieki Mata:zawstydzona/y: moze masz racje, bo jestem wykonczona okropnie:-(fizycznie i psychicznie... :-( ale mam nadzieje, ze dzidzi nie zaszkodze:-( Jutro zrobimy te badania i pewnie poszukamy jakiegos prywantego pediatry... dla swietego spokoju:-(

A dla poprawy nastroju umówiłam sie do fryzjera:-) ale dopiero na za tydzien w srode, bo gosc ma takie terminy, po południu sie do niego umówic to cud, a rano odpada, bo nie mam z kim małej zostawic:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Kobietki,
ja dziś niewyspana okrutnie, nadal nie mogę się odpalić ...:baffled:
Wojtek znów od 1.00- do 2.30 niespał,
obudził sie potem o 6.30 i do 10.00 latał. Masakra!:szok:
Ogarnę się trochę to popiszę jeszcze...

Witam witam

Mata widoki zza Waszego okna niczym u mnie;-)
Asiowo najważniesze żeby zachować spokój i rozsądek, nerwy i stres nie pomoga w wręcz utrudniają wszytko. Dobrze robicie z tym prywatnym pediatrą, a co do maleństwa myślę że delikatna kawka albo czekolada rozrusza maleństwo i oczywiście spokój mamusi.. będzie dobrze tylko spokojnie.

a ja do fryzjera już w piątek idę:-D:-D:-D doczekać się nie mogę bo jużsię czuje jak naczelna kura domowa kraju, :-D:-D

Witam w pochmurny wtorek
Samopoczucie kiepskawe, coś mnie głowa pobolewa. Nadia zjadła obiadek i bawi się .
Wczoraj byłam u ginka i mam zapalenie jajniora:baffled: i mam przepisany antybiotyk, musze sie wykurowac jesli za 12 dni lecimy na wakacje...

Miłego Dzionka życzę... ( jakoś nie mam weny do pisania to chyba przez tą pogodę )

Helllołłł

Zuzia najlepszego!

Asiowo nic dodac nic ując, dziewczyny wszystko napisały, trzymam kciuki żeby wszystko szybciutko sie ułożyło no i żeby Paulinka była zdrowiutka!

ASsia Ula i ja idę do fryzjera, ale jeszcze nie wiem kiedy, możze w tym tyg ;-);-)

Mejdia życzę odpoczynku... no i sił...

Agusia cieszę się że w końcu odetchnęłaś!:-)

A my wróciliśmy z tego szczepienie brrrrrrrrrrrr... jednak zaszczepiliśmy go dodatkowo na ospę (160 zeta) a 1 września na pneumokoki :baffled: Bart darł się wniebogłosy, ale myślę że już nie pamięta bo bawi się na całego ;-)
Ja teraz będę pic kawkę, Ł polazł już do pracy... no zostaliśmy z Bartem jak zwykle sami... :dry:

Witajcie kochane :-D:-D

a moje Kielce mają więcej szczęścia niż rozumu ;-) u mnie wcale nie padało :-D i mam 24 st za oknem :-) jest pochmurno, fakt, ale nie pada. Jak nie bedzie padać po południu, to pójdziemy na placyk. Mała wczoraj się wyszalała i padła po kapieli i nawet całego mleka nie zjadła i usnęła. Ania też pojadła, usnęła o 22, o 23 pobudka na smoka i spała do wpół do 7 :-D:-D

Martusiu, zdjęcia czadowe... ach jak ja uwielbiam takie pioruny :-)

Asiowo, nie martw się dzidziem, wszystko będzie dobrze!!! za dużo masz na głowie i organizm odmawia posłuszeństwa... jeszcze troszkę wszystko wróci do normy... a co to dupa wpłowa a nie lekarz jak lekceważy objawy choroby :tak: zdróweczka dla Paulinki!!!

Darunia, najgorzej było po samym wydarzeniu, kupa krzyku i łez... a teraz już jest ok. Więc trzeba mieć oczy szeroko otwarte nawet na "bezpiecznych" placykach zabaw...

PS powodzenia, oby Bartuś był dzielny na szczepieniach :tak:

Marlenko, gratuluję kolejnego sukcesu w dietce :-D

Mejdio, może to ząbki dają w kość? u mnie Julka jest nie do zniesienia, kupy zielone już ze dwa tygodnie robi :tak: i dziąsła podpuchnięte...

Ulu, ja czekam do Matki Boskiej Pieniężnej ;-) ma być w piątek jupiii utnę ten mój łeb, bo zarosłam jak dziki agrest ;-):rofl2:

Wszystkiego najlepszego dla Zuzkus z racji 18 ;-) urodzinek!!!

udanego dnia kobitki :-D

Mata widoki zza Waszego okna niczym u mnie;-)
hmmm ciekawe czemu:confused::confused::confused::-D

Mała wczoraj się wyszalała i padła po kapieli i nawet całego mleka nie zjadła i usnęła. Ania też pojadła, usnęła o 22, o 23 pobudka na smoka i spała do wpół do 7 :-D:-D
nie za dobrze Ci:-p ja od urodzenia małej nie spała m dłużej ciurkiem niż 4 godziny :dry:

a my poszłysmy na zakupki do teściówki, mała się z rówieśnicą wyszalała, co to ją teściówka pilnuje i mała dopiero o 15 odpadła do spania, a od rana nie spała :szok: na szczęście odłożyłam ja do łóżaczka, dałam smoka, koszulkę, złapała mnie za rękę i pełen odlot :-D może pośpi ze 2 godzinki :cool2:
a ja musze jakis obiad czarować i kuchnię odgruzować :dry: ale mam okropnego lenia...

a co do maleństwa myślę że delikatna kawka albo czekolada rozrusza maleństwo i oczywiście spokój mamusi.. będzie dobrze tylko spokojnie.

a ja do fryzjera już w piątek idę:-D:-D:-D doczekać się nie mogę bo jużsię czuje jak naczelna kura domowa kraju, :-D:-D

Gdybym tylko kawke umiała wypic:zawstydzona/y: tak mi jej brakuje... a czekoladka, malenstwo jej nie lubi:zawstydzona/y:dlatego mówie, ze to facet musi byc bo wszystko na przekór mamie:-D tylko facet tak moze:-p

Ja własnie sie czuje jak papuga z ta fryzą na głowie:zawstydzona/y: musze se cos strzelic modnego i wygodnego... ale jeszcze se poczekam:dry:

ASsia Ula i ja idę do fryzjera, ale jeszcze nie wiem kiedy, możze w tym tyg ;-);-)

A ja najdłuzej z was musze czekac:zawstydzona/y:a w lustro juz nie spojrze, bo nawet poczesac sie nie umiem:-p

Witajcie kochane :-D:-D
Asiowo, a co to dupa wpłowa a nie lekarz jak lekceważy objawy choroby :tak: zdróweczka dla Paulinki!!!

Ja niestey mam takie lekarki w przychodni:zawstydzona/y: szkoda słow... tylko czekam az sie stad wyprowadze i przeniose karte małej do nowej przychodni:tak:juz niedługo na szczescie:tak:

Sam fakt, ze co tam jestem to pusta przychodnia:confused: to chyba o czyms swiadczy:-D

na szczęście odłożyłam ja do łóżaczka, dałam smoka, koszulkę, złapała mnie za rękę i pełen odlot :-D może pośpi ze 2 godzinki :cool2:
a ja musze jakis obiad czarować i kuchnię odgruzować :dry: ale mam okropnego lenia...

Ja własnie odgruzowałam kuchnie i ugotowałam makaron z miesem na szybko jak mała padła... :tak:a tez mam takiego lenia, ze hejjjjj:dry::-pniech Ci mała pospi długo... Paulinka spi od 13 do teraz... :tak:

Dzis juz goraczka mniejsza, oby tak zostało, tylko, ze ta biegunka wstretna, mała co chwile strzela pierda z wodą:-(:zawstydzona/y::-pMam nadzieje, ze syropek pomoze, a jutro badanie moczu bedzie ok i sie okaze, ze to faktycznie przez zabki:zawstydzona/y:

reklama
Oj dziewczyny ja też mam dzisiaj lenia... obiadu nie gotowałam bo siedzieliśmy u teściów, Ł w robocie to samej dla siebie mi się nie chce gotowac... wiecie co? zjadłam ponad pół tabliczki białej bobmbolady... :baffled: to przez @ kt óry dojsc do mnie nie może.... ile można czekac :dry:

Właśnie wróciłam z piaskownicy z Bartem- mam nadzieje ze zaraz pojdZie spac, bo nie mam siły na nic....:dry::sorry2:

A co do moich włosów to już mam taaaakie odrosty że szkoda gadac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry