daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie...
U nas lepiej, bylismy we trójkę w kościele, ale Bart w trakcie msz zrobił kupsko- dobrze, że blisko mieszkamy- po drugiej stronie ulicy ;-)
Teraz jesteśmy teściów, a ja sama z Łukaszem pojechaliśmy na spacer do takiego misteczka obok, bylismy nad rzeką, na obiedzie, na lodach ;-):-) suuuuper, a babcia zajęła się Bartem ;-)
Teraz wróciliśmy już do teściów no i idę na kawkę ;-)
Agusia dzwoniłam wczoraj do Ciebie, ale podobnie jak ja wcześniej nie odbierałaś- pewnie byłaś zajęta gośćmi ;-)
U nas lepiej, bylismy we trójkę w kościele, ale Bart w trakcie msz zrobił kupsko- dobrze, że blisko mieszkamy- po drugiej stronie ulicy ;-)
Teraz jesteśmy teściów, a ja sama z Łukaszem pojechaliśmy na spacer do takiego misteczka obok, bylismy nad rzeką, na obiedzie, na lodach ;-):-) suuuuper, a babcia zajęła się Bartem ;-)
Teraz wróciliśmy już do teściów no i idę na kawkę ;-)
Agusia dzwoniłam wczoraj do Ciebie, ale podobnie jak ja wcześniej nie odbierałaś- pewnie byłaś zajęta gośćmi ;-)
za jakis czas dobrze bedzie jak zrobisz sobie plukanke,bo wlosy rozjasnione szybko sie utleniaja i robia sie duzo ciemniejsze
a tu dom tylko czeka aby coś dokupić, a najgorsze że wszystko na mojej głowie. Ale musze coś wymyśleć!!!
mam nadzieje że uda Ci sie go szybnko zmobilizowac do jakiegoś działania! Bo teraz wychodzi że masz trójkę małych dzieci 
muszę już isc w tym tygodniu bo wyglądam jak strach na wróble...