J
Jola244
Gość
Kasiu bo był taki przypadek 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hahahazawsze można perfumy , faceci to jedna gadżeciarze przeważnie , u mnie jeszcze może być jakiś antyradarek , alkomacik
wiem wiem , że był , pożyjemy , zobaczymy

zawsze można perfumy , faceci to jedna gadżeciarze przeważnie , u mnie jeszcze może być jakiś antyradarek , alkomacik
wiem wiem , że był , pożyjemy , zobaczymy

dobre...
jak uzyje czegos raz na tydzien to jest dobrze... i nie umiem mu wytłumaczyc, zeby tego uzywał!!!Asiu ja tak zawsze tłumacze z antyperspirantamidobre...
U P. perfumy odpadaja... ma chyba z 10 butelek i wszystko stoijak uzyje czegos raz na tydzien to jest dobrze... i nie umiem mu wytłumaczyc, zeby tego uzywał!!!
Asiu ja tak zawsze tłumacze z antyperspirantami
ciekawe kiedy zrozumie, ze kosmetyków sie uzywa, a nie... zeby na półce stały
a może jest kolekcjonerema to swoja drogaciekawe kiedy zrozumie, ze kosmetyków sie uzywa, a nie... zeby na półce stały
![]()

i filmy też możesz jak się nie mylę i zdjęciaa ja mu wgrywam muzykę do gpsa![]()