Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a może jest kolekcjonerem![]()

hahahaha może to coś pomożeNie wpadłam na to...
musze sie go zapytac przy okazji..., chyba nie znam go tak dobrze jakby mi sie wydawało
Mój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie![]()

to samo u nas;-)mój to ma jeszcze parę drobiazgów do kupieniaa z gps to bomba bo on nie ma orientacji za dobrej
pamietalas o shakira,shakiraa ja mu wgrywam muzykę do gpsa![]()
;-)bo brat może żony jeszcze nie ma

Na szczescie jeszcze troche czasu wiec moze uda mi sie cos uzbierac
w lipcu zakrecil sie kranik z urzedu i ni mam juz "prywatnej" kaski
A jutro znow liste mykam podpisywac...Mój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie![]()
padlam!ja swoj juz chowammój to lubi się kosmetykować , nawet ode mnie pożycza kremu nawilżającego

padlamMój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie![]()

to i dobrze bo jak bym swojego ostatnio nie cofnęła to by w pogniecionej koszuli pojechałpedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
jak by nie miał poprasowanych 
pedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
Nie jest to łatwe, ale juz coraz lepiej i widac, ze sie zonki słucha:-)
U nas podobniepedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
pod tym wzgledem jest pedancikiem :-)