Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieję, że ból nie wróci i dasz radę stawić czoło Dobrusi (bo ja przy małej to pikuś ;-)
)

nie wiem co małej jest, ale popierwszej pobudce na cyca, jak kładę ją z powrotem do łóżeczka to mi się budzi często i zanim zaśnie na dobre mija czasem 1-1,5 godziny
)
:-)Marysia oglada bajeczki od 7 do 8 spokojnie,wiec mam luz,potem zaczyna sie szalenstwo,lala,hihihi
, bo jak nastaje w domu cisza, to znak że Dobrusia broi 
Marlenka a gdzie Ty wybywasz do samego wieczorku?
Kobitki idę na śniadanko

Darunia jestes niemozliwaa jak nie to sie wkurzę i pojadę sama!:-)
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim![]()

u nas Mata tylko jest ta godzinka w ciagu dnia(bajeczki),a tak to ostatnio marudzenie i czepianie sie nagawekale zadroszczę uziemienia Marysi na tyle, moja przy niczym tyle nie usiedzi, chyba że na dworku w piaskownicy, bo jak nastaje w domu cisza, to znak że Dobrusia broi
![]()

nie,nie,ja od poniedzialku nie bylam na zakupach i narazie nie ide;-)Marlenka standardowo na zakupki wybywa pewnie
smacznego!