Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skąd ja to znam , ja teraz korzystam z kompa, póki brat w pracy, bo jak przyjdzie to gierka za gierką!Hej dziewczyny!:-)
Rzadko zagladam teraz,bo siostra jeszcze jest i okupuje komputer;-)
Warszawka ma słoneczko ??? hmmm a Łódź płacze...
Meż pojechał do pracy, jak wychodził to zamknął mi laptopa, zebym nie przesiedziala całego dzionka przy nim, on wyszedł a ja z kawką siup na BB![]()

tralalallaaa skąd wieszmuszę siedzieć blisko i niczym innym sie nie zajmować (nawet szydełkować
)

Daruuunia - 100zl to nie tak zle ;-) ja bym byla wniebowzieta, bo ostatnio jak m cos w autku robil to poszlo ponad 1000![]()

No i Kraków zmulony...Warszawka ma słoneczko ??? hmmm a Łódź płacze...

Darunia,ciekawe jak sobie zrobisz wloski???moze cie fryzjer namowi na cos innego;-)lallala

Nie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!Nie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!
hahahahha,padlam;-)