Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mmniamciu, mmmniamciuI ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciu
To przy okazji nasiadowki na plazy pijemy??
;-)
spala 1,5h :-) Zjadla 2parowki i pol wieeelkiej buly, ciesze sie ze ma apetet, chcialabym zeby tez na mleko bo z tym ostatnio znow gorzej
Teraz smiga po pokoju z gazetami
Oooo cos "zapachnialo"
Lece przebrac ale wroce na "plaze" 
Ależ oczywiście, że bedzie semi dry na plaży. Jak sie bawić to na całegoMmniamciu, mmmniamciuTo przy okazji nasiadowki na plazy pijemy??
;-)

ja mam, ja mam, troszke pokropiło, ale teraz juz świeciBuuuu Joasiek, to mamy problem ;-) kto ma słonko????

piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowałyMata,Ula co tam u WAS;-)Piszcie![]()
no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce
fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłamNie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!

a co to za podkradanie tekstów z beretemNastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-)Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem
![]()

nie, no szef by mógł jedno okienko Wam użyczyć, albo chociaż ta ścianke przeszkloną zrobićNiestety u mnie jest scianka postawiona i tylko szef ma okna i są na magazynie a nasz pokój jest posrodku , kicha , co ?
to ja współczuje zimą, idziesz do pracy-ciemno, siedzisz w pracy-ciemno, wracasz-ciemno...ja mam, ja mam, troszke pokropiło, ale teraz juz świeci