Ewunia22
VI 2008 VI 2009
hahahahha,padlam;-)
Moja Marys wlasnie robi masaz psu,a ta moja sunia jest taka posluszna,ze szok![]()
Biedny pies ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahahha,padlam;-)
Moja Marys wlasnie robi masaz psu,a ta moja sunia jest taka posluszna,ze szok![]()

A widzisz na wczasach jeszcze martwiłaś sie, że nie chodzi. Teraz to będziesz biegała za nim

ze sobą

Zawsze wszystkim chętna do pomocy jesteś
Jesteś wielkaaaaaa:-)

Było miło zapraszam częsciej

Następnym razem przy czymś pyszniutkim musimy się spotkać

I ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciuJa tam wole "semi dry"Super ze wieczorek sie udal
![]()

Może częsciej sie będzie Ci się udawało wyskoczyć. Ja się śmieję, że po ostatnim tygodniu limit wyczerpałam

fruuuuuuu :-) ale już nie w komin![]()

;-):-)Nastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-)Do miłego :-) Dziś lądujemy koło Agusi, na plaży :-) Marlenko, musimy GPSY nastawić ;-)

Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem

I bardzo dobrze. Tak trzymaj. I niech każdy korzysta ze swojegoAga dobrze, ze mi nie zabrał laptokaale spokojna jestem bo on ma w pracy swojego a od jakiegos czasu mowi " masz swojego " czyli jest już mój
- kocham mojego Asusa