mata-kow
mama do kwadratu :)
Marta to tekst dolnoślązaków chybaBo też jest mi znany
Nie chciaąlm podkradac tak jakoś wyszło;-)
![]()

moja gwiaxda wstała, jak zje łaskawie zupkę to smigamy na spacerek i zakupki, bo rano nie wychodziłysmy ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta to tekst dolnoślązaków chybaBo też jest mi znany
Nie chciaąlm podkradac tak jakoś wyszło;-)
![]()

dziwne, że dają zamienniki, tym bardziej, że dla dzieciaczków z alergią, to jeden składnik może dużo zmienićU nas wyszło sloneczko ale co chwilę chowa sie za chmurkami...
Sprawa z lekami Fabia sie wyjasnila , niby ten lek moze byc - ogolnie jestem zła na farmaceutów, ze wciskają starszym ludziom zamienniki ...
Ide zrobic sobie drugą kawkę

wczśniejsze podejscie skończyło się wielką śmierdzącą kupą w łóżeczku
cała pościel do prania nie tyle że ubrudzona ale zapaszek nie do zniesienia
hahaha a ja właśnie wygrałam aukcję ięknych bucików
m jeszcze o nich nie wie i może narazie go nie uświadomie

ile cm maja obcasiki? Ja zawsze podziwiam kobitki ktore potrafia chodzic na takich "szczudłach" ;-)
Mam nadzieje ze wyjdzie dobre, bo oczywiscie robie swoje innowacje ;-) A zaraz zamierzam pokicac przy cwiczonkach(Agusia, chcesz jeszcze dokladny tytul?
), troche sie przyznam opuscilam, bo waga tak ladnie leciala... ale tesknie wiec znow moze wpadne w odpowiedni rytm 

te akurat mają 12 cm
nawet do ślubu szłam w 12 cm obcasach i cała noc przetańczyłam bez problemu, a na poprawinki już nieco niższy założyłam 10 cm
nie mam butów niższych niż 8 cm, po za japonkami i sportowymi