• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam
Skonczylam sprzątac, gotowac i tak sobie siadlam ale jeszcze prasowanie mnie czeka ...
U nas wyszło sloneczko ale co chwilę chowa sie za chmurkami...
Sprawa z lekami Fabia sie wyjasnila , niby ten lek moze byc - ogolnie jestem zła na farmaceutów, ze wciskają starszym ludziom zamienniki ...
Ide zrobic sobie drugą kawkę

U nas wyszło sloneczko ale co chwilę chowa sie za chmurkami...
Sprawa z lekami Fabia sie wyjasnila , niby ten lek moze byc - ogolnie jestem zła na farmaceutów, ze wciskają starszym ludziom zamienniki ...
Ide zrobic sobie drugą kawkę
dziwne, że dają zamienniki, tym bardziej, że dla dzieciaczków z alergią, to jeden składnik może dużo zmienić :dry:

Unas podejście do spania nr 2 . Może teraz Zuź zaśnie:-D wczśniejsze podejscie skończyło się wielką śmierdzącą kupą w łóżeczku:errr::oo2: cała pościel do prania nie tyle że ubrudzona ale zapaszek nie do zniesienia:sorry: hahaha a ja właśnie wygrałam aukcję ięknych bucików:-D m jeszcze o nich nie wie i może narazie go nie uświadomie:-D:-D:-D

na życzenie:-D:-D:-D
c3aa8417a0860286med.jpg

Ula, WOW :szok: ile cm maja obcasiki? Ja zawsze podziwiam kobitki ktore potrafia chodzic na takich "szczudłach" ;-)

Moja mała zalicza drzemke nr 2, ja przyszykowalam obiadek - poszlam dzis (jak darunia wczoraj) na latwizne i robie danie z torebki :-p Mam nadzieje ze wyjdzie dobre, bo oczywiscie robie swoje innowacje ;-) A zaraz zamierzam pokicac przy cwiczonkach(Agusia, chcesz jeszcze dokladny tytul? :confused:), troche sie przyznam opuscilam, bo waga tak ladnie leciala... ale tesknie wiec znow moze wpadne w odpowiedni rytm :tak:

reklama
Kochnieńkie jak Pan Bóg nie dał wzrostu to jakoś sobie trzeba radzić. Ja wprost KOCHAM takie obcasy:-D:-D te akurat mają 12 cm:cool2: nawet do ślubu szłam w 12 cm obcasach i cała noc przetańczyłam bez problemu, a na poprawinki już nieco niższy założyłam 10 cm:-D nie mam butów niższych niż 8 cm, po za japonkami i sportowymi
a moja mala śpi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry