marlena nad
:)
dobrze,dobrze Kasiu;-)Marlenka wkleję potem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobrze,dobrze Kasiu;-)Marlenka wkleję potem

pokręciłąm się pokręciłam po kuchni w woli zjedzenia czegoś a skończyło sie kawąale inką mleczną
![]()

Daruuunia całe bb z Tobą świętuje :-) GRATULACJE!!!dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Znaczy sie znow zbiorowe pijanstwo na bb?No to dzisiaj Daria Day !!!!!!!!! Juuupiiiiiiiii !!! Hura, hura, hura !!!![]()

Ewuniu, Moniu - nie mozecie poddawac sie depresjiMoniu, ja zmagam się jeszcze z głęboką depresją :-( jak coś z tym nie zrobię, to się to źle skończy, a zewsząd brak pomocy
Macie sliczne male dzieciaczki w domu dla ktorych musicie byc silne!!! Lila, zdrówka dla Nadinki!Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!!
Ciesze sie ze dzidzius zdrowiutkiBylam dzis u gina wszystko oki,potem namowilam kolezanke(jest w 25tyg ciazy)chciala znac plec dziecka i dowiedziec sie czy dzidzius nie ma rozszczepu,tak wiec jest chlopak(moj chrzesniak) i jest zupelnie zdrowiutkilalallalala,tak sie ciesze,teraz Marynia rozrabia,bawi sie moimi cieniami
echh..
i super ze zostaniesz matka chrzestna :-) To powazna rola 
No ja wlasnie swojego slubnego na zakupy wyslalam... dzieki Wam, bo zupelnie mi z glowy wylecialo ze jutro wszystko pozamykaneWłaśnie wróciłam i lecę do tesco na zakupy, bo w domu pustka, a jutro święto

taki szef co wczesniej wypuszcza pracownikow do domu to skarb 
Nie pamietam kiedy ostatnio tam spacerowalam
Olcia wyszalala sie na swietnym placu zabaw, ale zasnac za chiny nie chciala podczas drogi
Za duzo sie wkolo dzialo ;-) Padła jak dluga po powrocie i przespala mi cale 2h :-) A potem to juz zlecialo, obiadek, jakies sprzatanko... za to m wrocil pozniej niz zwykle
Oj jak ja tego nie lubie
Wykapal mala, ja nakarmilam i polozylam spac (slysze ze cos tam ostro z misiem dyskutuje
) i m polecial na zakupy, a ja z Wami na bb 
Nie ma sie co wstydziec ;-) Kupujac, oszczedzacie czas na prasowanieKasiu no to ja mam to samo,az wstyd mi
no i ja podziwiam dziewczyny tak jak np Mata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche![]()

chyba mnie nikt nie zbeszta?