Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marlenka, święte słowa :-) same szajbusy i wariaty
mykam kąpać Julkę bo grandzi ;-) będę za pół godzinki nie opijcie się za bardzo ;-)

O Wy świntuchy! :-)Zdradz, jakie sposobyAle oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)

;-)

Marlenko to, że mam swój styl, nie znaczy, że łatwo mi cos do ubrania kupićMata,ze maja swoj styl,ja to styl swoj zmieniam w zaleznosci w jakim sklepie jestem,chore to troche![]()
ja to czasem bym chciała wejśc do pierwszego lepszego sklepu i mieć dylemat którą bluzkę kupić, bo wszystkie mi się podobają 

Joasiek byłby super gdyby jeszcze częściej dawał podwyżki , to mógłby wtedy mnie i nawet opier....lać codziennie![]()

m wraca po tygdniowej nieobecności. Pewnie przegadamy cały wieczór ...
Widze, że nie pamietacie, ze ja od 2 dni jestem "szczęśliwa"posiadaczka @. Ale oczywiście mam sposoby na dobre samopoczucie mężulka i w tym stanie, więc narzekał na pewno nie bedzie ;-)

I tak wszystkiego nie kupiliśmy bo Artur ciort niedobry, psocił za bardzo i wrzeszczał, aż się ludzie za nami oglądali.
dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzien Dobry Dziewczyny
Ja jestem załamana, Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!! kurde...ale mamy pecha, jest tak słaba, że szok, ma apetyt ale teraz leci jej z pupki ... szok szok 2 dni przed wyjazdem.!!!! Daje jej smektę i nifuroksazyd :-(
Helllołłł lejdis!
Widze że tu imprezka- popijacie jakieś pifka, inki... :-)
No ja już jestem z chłopakami w domu, Ł zaraz do pracy, a Bart właśnie leci do mnie- zdjęcia już dzisiaj nie dam rady wkleic... może jutro się uda?
Jutro tysz jedziemy do teściów, bo oni gdzies wybywają na dzień cały i do nas tam znajomi wpadną i sobie zrobimy grilla
Mata mówisz spodnie że mam dokupic- hehe taka dresiarą to nie jestem, dlatego uzbroiłam nogi w dżinsss ;-)
No i tak dziołchyb dzień minął... w tesco oczywiście zostawiłam 220zł za nic!
Chętnie bym z Wami posiedziała, ale Ł ma na mnie chrapkęmoże da mi jeszcze z 5 minut :-)

:-) W sobotę i niedzielę mamy chatę wolną. :-)Hmmm to jeszcze bardziej wzubudziłas moja (i pewnie nie tylko ;-) ) ciekawosc...Oj to na pewno nie na ogólnym hihihihi ...
Nie, nie ... . Ja o czymś bardziej wyszukanym, zmysłowym i subtelnym myślałam.

Moze wezme z Was przyklad...Zdradz, jakie sposoby;-)
Daria - oj tam od razu swintuchy![]()

Teraz zacznij już zbierać siły do pracy