• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Basiu... wszystkiego dobrego! i gratulacje... piekna rocznica!!!:tak:

Ja leze i odpoczywam jak tylko mogę, jestem dobrej mysli, ze wytrwamy conajmniej do grudnia!!!:tak:dziekuje, jestescie kochane!

Mąż został zaproszony na 3 etap rozmów w 1 firmie... jest szansa!!! Moze w poniedziałek bedzie wszystko jasne:tak:prosze, trzymajcie kciuki... 2 etap przeszedł pewnie dzieki wam;-)

I Moze uda sie zamknąc sprawe z byłym pracodawca bez sadu pracy, facet zaczyna mieknac i ponoc wypłaci zaległą kase! Oby... obejdzie sie bez dodatkowych nerwów!

Miłego dnia!

reklama
A ja wczoraj poszłam do wrka , obejrzałam filmik , i.... pomyslałam sobie że juz dawno nie miałam takiej sytuacji że zaśpie do pracy a tu ..bach i obudziłam sie o 6 :szok: jakbym to sobie wywróżyła - ale ale zdążyam , powiedziałam mamie , masz tu małą , nieprzebraną , masz tu ekwiwalent ja spadam - no i się udalo.
Szok :szok: dzwonię do mamy a ta prawie w ryk że mała nie śpi i ona nie może zrobić obiadu ... no dobra już dzwoniłam , już jest ok ale było cięzko dziś
Taki chyba dzień czy co ??????
Fuck
Dziewczynki wy oddajecie szkravby do żłoba ale przejście do przedszkola wam pójdzie gładziej :-D to tak na pocieszenie

Witam. Przepraszam, że każdemu nie odpiszę. Mam nadzieje, że jak zamończymy już na dobre ten remont, to będę miała więcej czasu na bb. Pewnie jeszcze z miesiąc i się przeprowadzimy:-)

Basiu wszystkiego najlepszego z okazji 5 roczicy ślubu!!!!

Asiowo trzymam kciuki za pracę P.

Mała szaleje non stop na podwórku przed domem. Dzisiaj jak tylko sie obudziła o 7, zaczeła pokazywać na drzwi, że chce już wyjśc i w ryk. Musiałam na szybko robic sniadanko i myk na zewnatrz :cool2: Wogółe zaczyna próby wymuszania wszystkiego krzykiem :baffled: Ja sie nie daje oczywiście, ale łeb mi peka czasami od tego Jej jazgotu :sorry2:

Artur tak samo robi jak chce na dwór jak Natalka. A jazgot to mam na codzień i wszystko tak wymusza. Czasami mam tak dojść, że hej.
Musiałam go lulnąć i dać cyca przed chwilą, bo obudził się z rykiem, na szczęście dalej kima:sorry2::sorry2:

Dziewczynki może macie sprawdzone przepisy na przetwory z cukini i dyni???

Basiu, no to udanej zabawy!!!

Asiowo, a widzisz, tak się martwiłaś! trzeba być dobrej myśli i widzisz, wszystko dobrze się układa, moje kciuki dalej zaciśnięte :tak:

Kasiu :szok: Tobie do pracy się spieszy?! pracoholik :-p;-) chciałabym widzieć Ciebie w akcji hahahaha

Daruniu, nie martw się, początki są trudne, z czasem będzie coraz lepiej.

byliśmy w urzędach, bo okazało sie że brakuje nam dokumentów :no: i byliśmy wadministracji i w moim urzędzie gminy. Wściekłam się, bo babka w gminie powiedziała, że nie udostępni mi dokumentów, bo jest ochrona danych osobowych :angry: i odeszłam z kwitkiem, muszę widocznie pojechać do mojej mamy i wymierzyć pokoje :angry: ale biurokracja, gorzej niż w mieście :-(

u mnie małe śpią, więc mam chwilkę na BB, a w międzyczasie gotuję obiadek, a tak gorąco ze szok

Asiowo ja też już mocno zaciskam piąstki:tak:,
ale jak mąż przeszedł do 3 etapu no to teraz musi przemyśleć
co może zaważyć na jego korzyść i tak się przygotować do rozmowy,
żeby podkreślić ten atut!;-) Będzie dobrze...

Bbakania ale miałaś pracowity dzionek i w dodatku jaki przyjemny,
lody, piwko na świeżym powietrzu, grillik, a wieczór się jeszcze nie skończył....:-)
Kasiau no to wyrobiłaś się dziś expresso:-D
Ewunia - następna ofiara biurokracji;-):baffled:, ciekawe jak tam Mata zrobiła rządy:confused:
Marlenka jak Maryś po tej kiepskiej nocce, mam nadzieję, że to żadne choróbsko.
Patyk - Arturro to podobnie jak Wojtek - wymuszacz mały!:szok:

No, a mój Synio dziś 6 godz. zabalował w żłobku:szok:,
tak biegłam po niego, że kolki dostałam:sorry2:!
Panie stwierdziły, że póki co będzie chodził do grupy z 2, 3-latkami,
bo tam sie lepiej czuje.:szok: Z maluchami mu sie ponoć nudzi, bo są tam
dzieci raczkujące lub tylko siedzące, więc sie nie pobiega!:shocked2:
No zobaczymy jak to dalej pójdzie.

Jutro z ranka mykamy do moich rodziców,
a potem jedziemy na weselę do mojej przyjaciółki!:-)

Hej dziewuchy...

Kasiu to fajnie, że masz czasem luzik w pracy :tak:
Asiowo trzymam kciuki za Was!
Basia ale fajnie dzionek spędzasz...
Mejdia weselicha zazdroszczę...
Martucha pisz co załatwiłaś!
Ewunia... niestety taka biurokracja jest w naszej ojczyźnie że szok!!!!!

A my już w domku jesteśmy po spacerze z Ł i Bartutem, Ł teraz zbiera sie do roboty, a ja zostaje sama z Bartem- czyli standard;-)

Ehhh wyskoczyły mi dwa zimna na ustach i szlak mnie trafia wyglądam jak troll tylko Ł sie cieszy że to paskudztwo mam na ustach bo stwierdził że może w nowej pracy nikt mnie nie będzie podrywał :-D wariot... :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry