A
Asiowo
Gość
Basiu... wszystkiego dobrego! i gratulacje... piekna rocznica!!!
Ja leze i odpoczywam jak tylko mogę, jestem dobrej mysli, ze wytrwamy conajmniej do grudnia!!!
dziekuje, jestescie kochane!
Mąż został zaproszony na 3 etap rozmów w 1 firmie... jest szansa!!! Moze w poniedziałek bedzie wszystko jasne
prosze, trzymajcie kciuki... 2 etap przeszedł pewnie dzieki wam;-)
I Moze uda sie zamknąc sprawe z byłym pracodawca bez sadu pracy, facet zaczyna mieknac i ponoc wypłaci zaległą kase! Oby... obejdzie sie bez dodatkowych nerwów!
Miłego dnia!

Ja leze i odpoczywam jak tylko mogę, jestem dobrej mysli, ze wytrwamy conajmniej do grudnia!!!
dziekuje, jestescie kochane!Mąż został zaproszony na 3 etap rozmów w 1 firmie... jest szansa!!! Moze w poniedziałek bedzie wszystko jasne
prosze, trzymajcie kciuki... 2 etap przeszedł pewnie dzieki wam;-)I Moze uda sie zamknąc sprawe z byłym pracodawca bez sadu pracy, facet zaczyna mieknac i ponoc wypłaci zaległą kase! Oby... obejdzie sie bez dodatkowych nerwów!
Miłego dnia!
jakbym to sobie wywróżyła - ale ale zdążyam , powiedziałam mamie , masz tu małą , nieprzebraną , masz tu ekwiwalent ja spadam - no i się udalo.
to tak na pocieszenie
Wogółe zaczyna próby wymuszania wszystkiego krzykiem
Ja sie nie daje oczywiście, ale łeb mi peka czasami od tego Jej jazgotu
;-) chciałabym widzieć Ciebie w akcji hahahaha
i byliśmy wadministracji i w moim urzędzie gminy. Wściekłam się, bo babka w gminie powiedziała, że nie udostępni mi dokumentów, bo jest ochrona danych osobowych
i odeszłam z kwitkiem, muszę widocznie pojechać do mojej mamy i wymierzyć pokoje