• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruniu, jak masz w domy VRATIZOLIN, taka maść zasmaruj ze dwa razy i zimno zniknie :tak:

Mejdia, ale postaram sie z tym walczyć,w końcu wkurzę się i samodzielnie pomierzę te pokoje niech spadają :tak:;-):angry:

Udanego balowania :tak:

Kasiu, a w którą stronę było szybciej :-p;-)

reklama
hehe, bo to już luzik, że szef nie ścignie, i można pospać bez stresu hahaha KAsiu :rofl2:

A jak padło hasło Czikita, to powiem Wam kawał: Czym się różni Jarosław Kaczyński od Lecha?
- Bo Jarosław to zwykły banan, a Lech to Czikita!!!!! :-D:-D:-D:-D

Ewunia Vratizolinem smarowałam przez 3 dni i mni nie zeszło, więc poszłam za radą pani w aptece i kupiłam dzisiaj zovirax, może pomoże ;-)

Barta wykąpałam, je właśnie flachę... ehhh kręgosłup mnie boli i w ogóle jakoś dziwnie się czuje, mam dziwne bóle głowy - czuje w skroniach taki tępy ból- jakby ktoś mi zadzerwiałego gwoździa wbijał... ehhh od wczoraj mi to towarzyszy...

No właśnie coś cicho na naszym kąciku... gdzie całe towarzystwo? :confused:

Jestem, jestem,
właśnie suszę pazurki u nóg, bo na pedicure się nie wstrzeliłam!:tak:
Zaraz muszę pomalować rączki, bo nie wiem czy uda mi się
jutro gdzieś skoczyć do kosmetyczki. Ale jakby co to zawsze się zmyje;-)

Jestem dziewczynki:-)

klikam z sypialni,Marysia strasznie marudzi caly dzien i teraz tez placze,echh...chyba zeby ida,kolejne dwie 4,zaraz popisze z Wami,ale najpierw musze uspac Marysie bo sie skupic nie moge

Hej babeczki, ja tak na szybciora ;-)
Asiu kciuki zaciśnięte, a ja juz radzę M żeby szykował się do nowej pracki :tak:
Mejdija szykuj sie i w tany :-)
Ewunia oby udało się Ci wszystko pozałatwiać :tak:
Darunia Lilianka ma @ więc Ty na dniach chyba tez dostaniesz, więc stąd ten ból głowy :nerd::-D

Mi sie udało wsio załatwić, okazało się, że centrala rozdzieliła podanie z dowodem wpłaty, bo juz mieli kilka takich przypadków :tak: dałam jeszcze raz dokumenty i mam nadzieję, że szybko kaskę zwrócą :-p poza tym m z racji zbliżających się moich urodzin zabrał mnie na zakupy, a ja Matka Polka bym małą tylko obkupiła :sorry2: ale sobie wypatrzyłam też fajną spódnicę na chrzciny, a że ja taki bardziej styl eko mam;-), więc i na spacer będzie jak znalazł.
lecę do marudy, może potem wpadne jescze :-)

reklama
Juz jestem

Marysia zasnela,ja w koncu usiadlam,bylam dzisiaj w centrym handlowym z R,kupilam sobie spodnie z przeceny,spotkalam kolezanke R byl zadowolony,ze moze juz jechac do domu:-Da ja zostalam z kolezanka,poszlysmy na cole i pogadalysmy troche,dzionek zlecial nie wiem kiedy,jeszcze niedawno posprzatalam cale mieszkanko oprocz kibelkow(zostawilam sobie na jutro:-p)

Kasiu ekspress z Ciebie pierwsza klasa,a jak do domu smigalas szybko,chcialabym to zobaczyc:-D;-)

Mata dobrze,ze wszystko wyjasnilas:tak:ciekawa jestem tej spodnicy:-p

Darunia,Mejdia dzielne z Was mamusie,jak tak Was czytam to chyba szybciej podejme decyzje o zlobku,moja mama bedzie na przelomie listopad-grudzien,wiec jeszcze tyle czasu,a mi potrzeba jest chwili dla siebie i musze pomyslec o powrocie do pracy,recesja daje w kosc:-(

Mejda pisz jaka masz sukienke na wesele,aaaa i dobrze,ze sobie sama zrobisz paznokietki zawsze to jakas kaska w kieszeni;-)ja ostatnio zrezygnowalam z kosmetyczki sama praktykuje;-)

Asiu trzymam kciuki:tak:

Basia pisz jak tam po kinder party:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry