• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Patyczku jaka samotnosc:confused:masz nas:cool2:

Kasia to juz masz luzik;-)ja tez pije herbate:tak:

O przepraszam. Mam Was

No niby spokój ale rano będzie pewnie pobudka , no i w nocy parę razy .
Najwazniejsze że jest już weekend :-)

Te nasze cycowe dzieci. Mój koło 1 w nocy cyca woła i potem jeszcze ze 3 razy. A dziś to przeszedł samego siebie. Napił się z jednego cycora rano i patrzy na drugiego i pokazuje rączką naniego i te swoje eeee tzn. mama dawaj drugiego (a mi się nie chciało przekładać Niunia z drugiej strony:-p)Wydoił tego drugiego i dalej poszedł spać. A przy drzemce też sobie cyca. Nie mogę cycków schować bo zagina bluzkę i szuka (nawet jak już nie chce ssać). Dziś dodatkowo jeszcze rączka potrzebna była do przytulenia. Sam nie uśnie.Ja muszę leżeć przy nim. Czasami to mnie już cholera bierze jak go usypiam 40 min.Chyba najwyzsza pora nauczyc kawalera samodzielnego usypiania:shocked2::shocked2::shocked2:

moja to je cyca a ręką ciągnie za drugiegio i ciągnie i wywija a mnie to boli wieć jej ręką zakrywam to ta w ryk. Kolezanka karmiła do 2 roku a i teraz synek ma 4 lata i jak idzie spać to ją musi przytulać przy cycach

Patyk oj cycusiowe dzieci, niech mi ktos powie, że karmienie cycem to wygoda :crazy: może kilka pierwszych tygodni jedynie... a majstrzy może gratis zrobili i dlatego się nie pojawiają, albo boja się, że im rachunek za restaurację wystawisz :cool2:
maruda odpadła, ale dzis miała dużo wrażeń bo od 9 do 19 bylismy poza domem (oprócz 2 h na obiadek i drzemkę), oby nocke przespała...

No ale zrobisz na cacy i potem będzie spokój na dłuzej - no i bedziesz miała fajnie , czyściutko , nowiutko :-)

Hmmm, napewno będzie fajnie, tylko jeszcze potrzeba dużo czasu. Tylko mój Arturek to jest jak piorun, tajfun, niszczy wszystko co stanie mu na drodze. No i najgorsze nauczył się rysować na ścianach:baffled::baffled::baffled: Skąd te dzieci mają taki zmysł do psot???
Najbardziej cieszę się z tego, że łazienka i kuchnia na jednym piętrze, będzie bezpieczniej dla Artura, bo on wchodzi po schodach i ciężko go upilnować (szybki jest skubaniec). Schody są strome i wysokie.

moja to je cyca a ręką ciągnie za drugiegio i ciągnie i wywija a mnie to boli wieć jej ręką zakrywam to ta w ryk. Kolezanka karmiła do 2 roku a i teraz synek ma 4 lata i jak idzie spać to ją musi przytulać przy cycach
moja musi wlosy moje tarmosić :-D
a ten scenariusz z koleżanką to mi sie coś zdaje, że i u mnie sie pojawi :dry: bo Dobrusia kocha cyce nad życie :rofl2:

Fajnie , Arturo będzie bezpieczniejszy :-) moja też robiła u siostry w pokoju już grafitti ale na szczęście dało sie zmyć

Ola to ma na widok cycoli błysk w oczach. tatuś jej pokazał swoje i powiedział żeby wzięła jego cyce a ona się tak śmiesznie na niego spojrzała i powiedziała ne

Cholerka ciapią mi się te pazury, może jutro mi sistra zrobi:tak:!
A sukienka ecru , do 2/3 łydki, na letnie wieczory idealna :-).
Kupiłam sobie do niej majtki obciskające, żeby mi brzuś nie wystawał!
Dziewczyny ja pije herbatkę oczyszczającą ;-) przed weselem trzeba:happy2:

Patyk - erotyczne smski powiadasz...mmmm, no to będzie się dziś działo:szok:

Mój klepie drugiego tzn. może wg niego to głaszcze;-);-). A w dzień to przychodzi przytula się wkłada rękę, klepie - głaszcze. Ssać się wstydzi przy kimś, np męzu.

Patyk oj cycusiowe dzieci, niech mi ktos powie, że karmienie cycem to wygoda :crazy: może kilka pierwszych tygodni jedynie... a majstrzy może gratis zrobili i dlatego się nie pojawiają, albo boja się, że im rachunek za restaurację wystawisz :cool2:
maruda odpadła, ale dzis miała dużo wrażeń bo od 9 do 19 bylismy poza domem (oprócz 2 h na obiadek i drzemkę), oby nocke przespała...

Właśnie, gdzie ta wygoda??? Ja od urodzenia Artura nie przespałam, ani jednej całej nocy. Może ze 3 razy było tak, że spał do 3-4 bez cyca i ja tylko raz wstawałam w nocy do niego. Standard to 3-4razy.

A z tą restauracją, to obowiązkowo musi być zniżka:cool2::cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry