Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patyczku jaka samotnoscmasz nas
Kasia to juz masz luzik;-)ja tez pije herbate![]()
No niby spokój ale rano będzie pewnie pobudka , no i w nocy parę razy .
Najwazniejsze że jest już weekend :-)
)Wydoił tego drugiego i dalej poszedł spać. A przy drzemce też sobie cyca. Nie mogę cycków schować bo zagina bluzkę i szuka (nawet jak już nie chce ssać). Dziś dodatkowo jeszcze rączka potrzebna była do przytulenia. Sam nie uśnie.Ja muszę leżeć przy nim. Czasami to mnie już cholera bierze jak go usypiam 40 min.Chyba najwyzsza pora nauczyc kawalera samodzielnego usypiania

może kilka pierwszych tygodni jedynie... a majstrzy może gratis zrobili i dlatego się nie pojawiają, albo boja się, że im rachunek za restaurację wystawisz 
No ale zrobisz na cacy i potem będzie spokój na dłuzej - no i bedziesz miała fajnie , czyściutko , nowiutko :-)

Skąd te dzieci mają taki zmysł do psot???moja musi wlosy moje tarmosićmoja to je cyca a ręką ciągnie za drugiegio i ciągnie i wywija a mnie to boli wieć jej ręką zakrywam to ta w ryk. Kolezanka karmiła do 2 roku a i teraz synek ma 4 lata i jak idzie spać to ją musi przytulać przy cycach

bo Dobrusia kocha cyce nad życie 
!

moja to je cyca a ręką ciągnie za drugiegio i ciągnie i wywija a mnie to boli wieć jej ręką zakrywam to ta w ryk. Kolezanka karmiła do 2 roku a i teraz synek ma 4 lata i jak idzie spać to ją musi przytulać przy cycach
Patyk oj cycusiowe dzieci, niech mi ktos powie, że karmienie cycem to wygodamoże kilka pierwszych tygodni jedynie... a majstrzy może gratis zrobili i dlatego się nie pojawiają, albo boja się, że im rachunek za restaurację wystawisz
maruda odpadła, ale dzis miała dużo wrażeń bo od 9 do 19 bylismy poza domem (oprócz 2 h na obiadek i drzemkę), oby nocke przespała...