• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Fajnie , Arturo będzie bezpieczniejszy :-) moja też robiła u siostry w pokoju już grafitti ale na szczęście dało sie zmyć

Ola to ma na widok cycoli błysk w oczach. tatuś jej pokazał swoje i powiedział żeby wzięła jego cyce a ona się tak śmiesznie na niego spojrzała i powiedziała ne

U mojego m popatrzył się tylko i uśmiechnął cwaniaczek. Chyba za małe ojciec ma cycki:cool2::cool2:
Cholerka ciapią mi się te pazury, może jutro mi sistra zrobi:tak:!
A sukienka ecru , do 2/3 łydki, na letnie wieczory idealna :-).
Kupiłam sobie do niej majtki obciskające, żeby mi brzuś nie wystawał!
Dziewczyny ja pije herbatkę oczyszczającą ;-) przed weselem trzeba:happy2:

Patyk - erotyczne smski powiadasz...mmmm, no to będzie się dziś działo:szok:

Mejdia udanej zabawy na weselu. No mam nadzieje na małe co nieco:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Właśnie nastraszyłam męża, że idę do niego (do tej kanjpy). Chyba już dziabnięty jest bo mi uwierzył, że naprawdę przyjdę:-p:-p:-p

reklama
Biedulki! :happy2:
Ja tam sie cieszę,że już mam z głowy odstawienie,
a myślałam, że będziemy oboje za tym tęsknić.:tak:
Teraz Wojtek jak zobaczy moje cycki to się śmieje na głos:-D
i chce sobie podotykać, ale do buzi już nie bierze.

No Patyk - robi się gorąco:happy2:,
żeby tylko mąż nie przecholował w tej knajpce....
mój ciągle ćwiczy, cały spocony - jak zaraz nie skoczy
pod prysznic to idę spać;-)

to fajnie że tak sobie esemesicie erotiko w wyrku będzie miło :-)
hi hi mi sie przypomniało, jak w ciąży mąz za bardzo bał się sekscesow, to mu mmsy wysyłałam :rofl2: juz chciał się z pracy wyrwać :-D:-D:-D
U mnie to samo. Mleko z butli jest BLEEE Z butli pije tylko herbatę i wodę:baffled: Wczoraj utopiłmi już drugą butlę w kibelku:baffled::baffled::baffled: piorunek mały
co by mama więcej tym ochydnym sztucznym mlekiem nie karmiła :-D

Rodzicom zostawiam,
bo to wesele w mojej rodzinnej miejscowości,
przyjaciółka jeszcze z podstawówy się hajta:-)!
Wszystko super, tylko młodego nie znoszę ,
ale na szczęście ja żyć z nim nie bedę!:no:

Hejka
Witam Was z Desperadosem :)))
Wrócilam z zakupów przed 20 minutami :)) - ja niestety sobie nic nie kupiłam, bardziej spoglądałam za dziecinnymi ciuszkami na jesien- zima, oczywiscie ciuchy bombowe ale ceny szok szok.........
Dla siebie upatrzylam super buty w Gino Rossi i super jasne Conversy:-p ale to w wrzesniu m mi kupi tak mi powiedział hahaha.
Dla Nadii upatrzyłam super ciuszki ale w Zara, a i buty muszę jej jakies kupic ale nie mam pojecia jakie i gdzie...
Dzisiaj byli u mnie moi dziadkowie i dogadalismy sie ze po 15 wrzesnia jedziemy do Darłówka ( koło Agusi) jupppiiii

reklama
to fajnie , ja przez te karmienie to mam dylemat czy mam brać małą na wesele czy zostawić u siostry m , bo nigdy jej na noc nie zostawiałam . Ona się budzi z płaczem i jak połyka cyca to od razu jest cisza a co będzie jak mnie nie będzie ?/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry