• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
u nas gorąco, i chce mi łeb z bólu rozwalić :szok: siedzę na BB, mój A coś tam ogląda, Juluś padł, a Ania przebudza się, rozgląda i się śmieje ;-) ale zaraz pójdzie do wózia na sen :-p

Melduję się na otwartym:-D:-D:-D:tak:

Od września mam nadzieję się spowrotem wdrożyć i częściej pojawiać.

A tym czasem życzę miłej nocki i udanego weekendu!!!

Będę w poniedziałek:tak::tak::tak:

Ufff, zamiast się z rańca przywitac to nadrabiam wczorajsze wieczorne rozmowy... jesteście szalone!

Lilka ale Ci dobrze, że się spotkasz z Agusią...
A w ogóle zauważyłam że nie ma Uli- co z nią, ktos wie?
Cysiowym mamom współczuje... oby Wasze pijawki łatwo się oduczyły...
Zuzia w końcu na otwartym! ;-)

U nas nocka w miarę ok, Ł wrócił z roboty przed 5 ,a już po niego dzwonią i właśnie się zbiera... biedny chłop mój, będzie wypruty na maksa!

A co u Was kochane? U nas pogoda nie ten teges...

Mejdia baw się dobrze na weselichu, ale Ci dobrze, ja tez już mam taką ochotę gdzieś wyjsc, pobalowac, moze się uda w drugą sobotę września, bo cos znajomi już mówili, ale jak ja będę stała z pracą? Hohoho kto to wie :-);-)

No i zostaliśmy sami... :dry: jeszcze pogoda jest wręcz dobijajaca...

Witajcie:-)

Nocka ladnie przespana,tylko Marysia obudzila sie o 6,pogoda podobnie jak u Daruni ,,nie ten teges,,ale chmury nie wygladaja groznie,mam nadzieje,ze sie cos poprawi,na dzisiejszy dzien nie mam planow,pewnie pojdziemy na spacerek,cos tam wspolnie ugotujemy,zaraz zjem sniadanko:tak:

Dziewczyny fajnie wczoraj popisalyscie,bardzo milo mi sie czytalo dzisiaj:tak:

Hejka :-)
Ola pospała do 6 rano a ja obejrzałam z rana filmik- tym razem komedię :-)
Piorun ( nasz chomik) uciekł z klatki rano bo Wera nie zamknęła klatki i nie mam pojęcia gdzie on wlazł :baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry