• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu z Waxem jak wiesz wczoraj siedziałam ponad godzinę :tak: Kac Vegas- zarąbisty, rzeczywiście fotki na końcu dobreee- dobra była w windzie :-D dobrze że chomik sie znalazł ;-)

Lilianko u nas taka sama pogoda...

No chyba macie razje z tą drugą kawką... zaraz sobie zrobie jajko na patelni- mam ochote tylko czekam aż mój szogun zdecyduje się na drzemkę... narazie mnie tylko denerwuje i cały czas piszczy, marudzi, i rycy... no może nie cały czas, już tak narzekac nie mogę... ale przed chwilą przyniósł mi zgniłą gruszkę i zużytą pieluchę, bo rozkminił jak sie otwiera szafkę w którj jest kosz na śmieci :baffled::szok::-D

reklama
witam :-)
chyba sie dzis wyspalam, co prawda z brunem od 4ej ale wstal o 8:30:-)
teraz jezdzi swoimi samochodami po podlodze i robi "dziiii dziii dziii" nie wiem dlaczego nie "brum brum":baffled: a ja probuje zjesc sniadanie bo co chwile przybiega i zjada mi ogorka z kanapki...
u nas jak narazie slonko ale chmurki tez sa zobaczymy jak bedzie...
Darunia "rozkminil" ??:-D rozumiem ze rozpracowal jak otwierac ale slowka nie znam:-D

Witam się i ja. Mój zbój padł, ciężko mu było usnąć. Mam nadzieje że nie zrezygnuje na dobre z drzemki w dzień:baffled::baffled::baffled:
Jednak dziś przyjadą spece remontowe, aż brzuch mnie boli z nerw. Trzymajcie kciuki za to żeby nas nie ogołocili z kasiory:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Właśnie Daria - miałam sie pytac i co chwile z głowy mi wypada ... Jak tam Bartuś po tym wymrażaniu? Jak to teraz wygląda?

Smaruje te ranki Batadinem- coś typu jodyna no i powoli się goi, niektóre ranki zmieniły się w strupki i odpadły, a niektóre powoli zamieniaja sie w strupki, także wszystko idzie w dobrą stronę...
Mam tylko nadzieje że nic nowego nie wyskoczym, bo też niestety taka możliwośc jest... no ale narazie dziekowac Bogu nic nie widac... ;-)

A moja w koncu padła jak kawka :)))
Teraz mam labę przez 1,5 h :-D

Ależ Ci dobrze, ja mojego wsadziłam do łóżeczka i albo sie drze, ale specjalnie wyrzuca smoczka i drze się żebym mu podała- terrorysta! :baffled:

JUUUPPPIIII!!! usnął mi Bort, lecę sprzątac!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry