Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie będziesz myła okien w tym czasie - mróweczko ???????? ;-)
Witaj Liluszka, fajnie że już jesteś :-)

hehe - dzisiaj jednak dzien lenistwa mnie dopadł, prasowanko lezy tuz obok mnie i patrzy na mnie, a ja na nie hehehehe....a co tam...nie zając nie ucieknie... 

My rano pojechaliśmy na zakupki i niedawno wrócilismy. Kuba spał całe 20 min w aucie i nai myśli zasnać teraz. Do wieczora pewnie da mi tak popalić że nie bedę miaął siły na nic. Pogoda fatalna pochmurno i zimno. A do tego jeszcze mam jakiś nerwoból czy inne cholerstwo i boli jak cholera. Wczoraj m zrbił mi masaż i na chwilę pomogło, ale dzisiaj powtórka

Wilmek nic się nie martw Kuba u nas jak jeździ autami to też nie robi brrrum tylko cały czas didit didit i nawet jak jesteśmy na spacerze i widzi auta to powtarza to samoteraz jezdzi swoimi samochodami po podlodze i robi "dziiii dziii dziii" nie wiem dlaczego nie "brum brum"![]()

No to byłby czad wtedyLila może się zgracie z Marlenką :-) ona też się wybiera do Aguli

Ale by sie działo. Hohohoho

moja ucieka i płacze, ale pewnie przez to, że teściowa na siłę ją chce posadzić
ach, ta drakula mnie wykończy niedługo... Juluś śpi od 15.20, Ania tu koło mnie bryka ;-) powoli przestaje padać, oby do 7 nie lało, bo sklepy mi zamkną
u nas samochód, czy rowerek to "bwum, bwum" a "tidit" to nos 
centralnie pod naszym oknem... kurde, brawura za kierownicą nie popłaca!!!! jak ja nie lubię takich kierowców, albo takich niedzielnych moherów-terrorystów!!!