• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie kochane u nas też pogoda do duszy...Królewny spały do 8 :-) Ania drzemie a Julka zaczyna się układać do spania. Ja dzis strajkuję i nie robię nic!!! ;-);-) leje u nas jak z cebra :-( a muszę jeszcze na zakupy wyjść, bo nie mam nic w lodówce :baffled:

udanego dnia kobitki

Hej, hej...

Patyk będzie dobrze!
Lilianka ja tez do tej pory w piżamie chodzę, nawet nie mam jak do sklepu wyjsc, ciągle pada i wózka brak, no i Bart dopiero mi wstał z drzemki, a Ł non stop w pracy... to po cóż ja mam sie ubierac ;-)

Ewunia współczuje pogody... u nas to samo...

Kasiau a tam bedziesz ogarniał, chodź lepiej na bb:-D

No to jak juz napisałam Bart wstał mi z drzemki, zjadł obiad, walnął drugą dzisiaj kupkę do nocnika, a teraz chodzi szuka przygody po mieszkaniu, a ja bb...:-)

a ja ubrałam sie w końcu ...:-D:-phehe - dzisiaj jednak dzien lenistwa mnie dopadł, prasowanko lezy tuz obok mnie i patrzy na mnie, a ja na nie hehehehe....a co tam...nie zając nie ucieknie...
Zaraz mężolina przyjedzie z pracy, może on mnie zmoblizuje do ruszenia 4 liter :-p
Daruniu moja Nadia tez zwaliła dwie k... ki ale do pampka, jak mnie sie marzy zeby juz wyjsc z tych pieluch...

No ja też już się nie mogę doczekac, ale zaczęłam Bart sadzac częsciej, i już mniej tych pieluch schodzi- kuspka w pamperku dawno nie robił bo zazwyczaj robi dwa, jedno jak wstanie i jedno po drzemce, a poniej jak go sadzam to tylko siusiu, zasze coś! ;-)
tylko się zastanawiam czy w żłobku będą go sadzac.... :baffled:

Witajcie. Widże, że jakieś lenistwo dopadło dziewczyny. Odpoczywajcie odpoczywajcie. Człowiek czasami musi nic nie robić:-D:-D:-D My rano pojechaliśmy na zakupki i niedawno wrócilismy. Kuba spał całe 20 min w aucie i nai myśli zasnać teraz. Do wieczora pewnie da mi tak popalić że nie bedę miaął siły na nic. Pogoda fatalna pochmurno i zimno. A do tego jeszcze mam jakiś nerwoból czy inne cholerstwo i boli jak cholera. Wczoraj m zrbił mi masaż i na chwilę pomogło, ale dzisiaj powtórka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Daruunia super, że Bartuś juz robi kupki na nocniczek. U nas Kubalo robi i o róznych porach i cięzko trafić. Nie daje żadnych oznak a przynajmnie ja tego nie zauważyłam i i drugie to to, że nocnik go w tyłek parzy:-D:-D:-D

Patyczku mam nadzieję, że robotnicy nie wystawili Ci za duzego rachunku:tak::tak:

teraz jezdzi swoimi samochodami po podlodze i robi "dziiii dziii dziii" nie wiem dlaczego nie "brum brum":baffled:
Wilmek nic się nie martw Kuba u nas jak jeździ autami to też nie robi brrrum tylko cały czas didit didit i nawet jak jesteśmy na spacerze i widzi auta to powtarza to samo

Basiu wykorzystaj pogodę. Tylko pozazdrościć Ci tego słoneczka. Mam nadzieję, że będzie cały czas taka piękana pogoda. I niedługo koniec wolności:-( Czas wrócic do WAwy Doczytałam, że piknik wczorajszy udany. to bardzo się cieszę

Kasiu dobrze, że Piorun sie znalazł. A Wercia co na to jak wstała i zobaczyła, żę Pioruna nie ma??

Mejdia udanej zabawy życże. Wyszalej sie kobitko wyszalej:tak::tak::tak:

Lila może się zgracie z Marlenką :-) ona też się wybiera do Aguli
No to byłby czad wtedy:-D:-D:-D:-D Ale by sie działo. Hohohoho:-D:-D:-D

reklama
Darunia, jak Ty to robisz, że Bartuś tak chętnie załatwia Ci się do nocnika :szok: moja ucieka i płacze, ale pewnie przez to, że teściowa na siłę ją chce posadzić :angry: ach, ta drakula mnie wykończy niedługo... Juluś śpi od 15.20, Ania tu koło mnie bryka ;-) powoli przestaje padać, oby do 7 nie lało, bo sklepy mi zamkną :-p u nas samochód, czy rowerek to "bwum, bwum" a "tidit" to nos :rofl2:

przed chwileńką, A wygląda przez okno i patrzy a tu droga zablokowana, bo jakiś samochód przywalił w drzewo :baffled: centralnie pod naszym oknem... kurde, brawura za kierownicą nie popłaca!!!! jak ja nie lubię takich kierowców, albo takich niedzielnych moherów-terrorystów!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry