• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Patyczku ciekawe jak fachowcy ? rozliczeni ?
Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .

A Aguś to ja zauważyłam brak chomika

Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .
Oj ja też bym poszla spać:-D:-D:-D A pewnie jak nadejdzie czas, że będę mogła sie położyć to mi sie odechce. Zawsze tam mam, że jak przesiedzę taki kryzysowy czas to później mogę siedzieć i siedzieć.

Hellloł...

Aguś a Ty się pojawiasz i znikasz.... gdzie tym razem jesteś?
Ewunia zawsze jak Barta sadzam na nocnik to daje mu stały zestaw zabawek w leżaczku i siedzi i się bawi i robi co trzeba, przed kąpielą sadzam go już w łazience i też chwilkę posiedzi- więc nie jest źle...

Kasiu ja tez jestem jakaś zmulona dzisiaj, jeszcze Bart doprowadza mnie do białej gorączki...

Ehhh byłam dzisiaj w sklepie z Bartem, przestało przez chwilę padac, więc szybko poszliśmy, Ł dalej w robocie a ja jestem tak zmulona że szok!!!! :no:

reklama
Ewunia dobrze jest przed kapielą bo wtedy rozbierasz i dziecku zawsze się zachce siku jak się schłodzi na golaska , moja to niestety noga wchodzi na nocnik i strajkuje cały czas .
Moja padła własnie a ja tylko dzis jem i jem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry