• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewunia dobrze jest przed kapielą bo wtedy rozbierasz i dziecku zawsze się zachce siku jak się schłodzi na golaska , moja to niestety noga wchodzi na nocnik i strajkuje cały czas .
Moja padła własnie a ja tylko dzis jem i jem

no ja też przed kąpielą Barta sadzam, właśnie siedział to siku zrobił, dzisiaj go wcześniej kąpię bo taki marudny że szok!!!! :wściekła/y:
Kasiu ja też jem i jem, a na kolację dzisiaj zrobię tosty z szynką, serem, pieczarkami i pomidorem- już mi ślinka leci na samą myśl!! :tak::-p:-)

Dobra lecę do Barta bo się właśnie kąpie...

reklama
a na kolację dzisiaj zrobię tosty z szynką, serem, pieczarkami i pomidorem- już mi ślinka leci na samą myśl!! :tak::-p:-)
mniam mniam tościki powiadasz. Zrób dwa więcej wpdnę poźniej skosztować:-D:-D:-D
Ja chyba dzisiaj wypróbuję tego waszego sposobu nocnikowania. Moze chwilkę posiedzi. No nic zobaczę.
Dobra zmykam kąpać krzykacza.

Ostatnia edycja:
A ja nadal jem , do tego przyjechał m i przywiózł mi chlebek pieczony przez ciocię i jest mniami - a jeszcze planuje zrobić cukinię z mięsem mielonym ... no nic może w nocy to z nim spalę :-D:-D:-D

Kasiu spalisz,spalisz:-D:-p

Ja wlasnie wykapalam i polozylam Marysie,zasnela dzisiaj pieknie,ale tylko dlatego,ze w dzien spala tylko raz rano,ja popijam herbacinke,R na silce,dzionek byl ladny nie padalo i teraz pieknie jeszcze swieci slonko,sasiedzi chyba wymieniaja swoje poglady,wszystko slychac,szkoda,ze nie rozumiem wloskiego,hahahaha:-p

Helloł, witam sie i żegnam...

Bart padł mi jak kakwa dosłownie w sekunę, zdążył tylko krzyknąc eee żebym zabrała butelkę, bo skończył pic flachę i zamknął oczy, przewrócił się na bok i good bye ;-)

Dlatego też dziewczynki mykam, żeby moje dziecie dobrze sobie spało i nic i nikt mu tu nad głowa nie klikalo...

Ł już wraca więc to drugi powód do rozstania się z Wami..

Miłego wieczorku i przespanej nocki!

P.S. Pewnie jutro z rańca nie będzie mi się nudziło znając Wasze możliwości piśmiennicze :-p buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry