• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzieeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyy :-D

m z mała wyskoczyli na zakupy, a ja wcinam na spokojnie sniadanko ;-)
Kasiu z tego co pamiętem moje chomiki też najbardziej lubiły się za meblościanką chować (a jak sie przeprowadzaliśmy, to były tam trociny z gazet :cool2:), kiedys udało nam się złapać chomika na smakołyki :tak:

reklama
Kassiu pewnie za niedługo sam wylezie, może poszedł na spacer, pozwiedzac oklolicę ;-) nie no- żarcik... znajdzie się!

Ehhh a mi sie nic nie chce... coś bym zjadła, ale nic ciekawego w lodówce nie ma, a u nas dyszcz pada i nie chce mi się łazic z Bartem w taką pogodę... o szitttttttttttttttt a nawet gdybym chciała wyjsc to nie mam wózka bo Ł zabrał auto do pracy a w nim był wózek..:dry:

Elloł Baby
Ale pogoda to baniii... a ja dzisiaj mialam jechac na maliny z dziadkami hmm:baffled: - szkoda...
Nadioza wstala dzisiaj dosc wczesnie, po 7 - zaczyna juz marudzic i niebawem połozę ją spac... a ja hmm nie wiem co dzisiaj będę robiła:confused:
W poniedziałek jadę do Łodzi dowiedziec sie o moje studia, musze zobaczyc co i jak i w koncu złożyć dokumenty...
Ehhh zrobie sobie jeszcze jedną caffeee ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry