• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No witam wariatki i całkiem normalne dziewczyny, co po nocach nie piszą o turbulencjach i owłosionych lądowaniach :-D

U nas nocka w mairę ok, Bart mimio że o 19-stej smacznie już spał, wstał o 6:20 czyli prawie normalnie, jaki z tego morał- kłasc go najlepiej o 19-stej a nie jak on potrafi o 22 :baffled:

Ł jeszcze śpi, Bart mu tam biega nad uchem i krzyczy ;-) a u mnie jak przystało już przedostatni dzień zaczynam standardowo czyli kawka i bb, jeszcze tylko jutro... albo i nie wiem czy jutro tak z rane będę z Wami, bo muszę Barta do złoba zawiesc na 8 z rańca, a pojutrze do pracy rodacy- JUPI!!!! Jak dla mnie bomba...

W dzisaiejszy dzień nic nie mamy zaplanowane, ale znając życie pewnie pojedziemy do teściów...
A pojutrze Bart ma szczepionke na pneumokoki, Ł wziął sobie wolne, Bart przy okazji też będzie miał wolne od żłobka ;-)

No dobra dziewczyny wstawajcie, bo nudno mi..... która pierwsza???

reklama
fodselsdag20%5CCAQ9G108.gif

Martusia wszystkiego najlpeszego w dniu urodzin,duzo buziakow i moc usciskow przesylaja Marlena&Marysia,milego dnia

MARTA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!

49.gif

Witam. Ale wczoraj żeście się opisały:-):-):-) Ja wczoraj oglądałam Kochaj i tańcz, ale gniot straszny. A moj włochacz usnał,a miało coś być;-);-);-)

Dziś pojedziemy na Miodobranie Kurpiowskie do Myszyńca. Może z Jolą się uda spotkać w tym tłumie:-)

Patyczku ciekawe jak fachowcy ? rozliczeni ?
Ale pogoda do bani , ciemno i śpiąco.Walnęłabym się i przysneła ale Ola nie śpi , na dodatek spała tylko 40 minut bo starsza ją obudziła , miałam ochotę ją pochlastać .

A Aguś to ja zauważyłam brak chomika

Tak rozliczeni nareście, kamień z serca. Nie wyszło źle. Trochę opuścił, trochę zapomiał policzyć:-):-):-) i wyszło tylko 200zł więcej jak zakładaliśmy:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry