• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basiu mała śpi w różnych miejscach, w domu też, i za każdym razem spanie coś kiepsko jej idzie... cóż taka nieśpiąca królewna mi się trafiła :sorry:
oby w nocy dobrze spała i za dużo w dzień nie jęczała, to bedzie ok ;-)

Dzien Dobry
U nas ok , Nadia spała w nocy dobrze ale kurczę budzi się przed 7 . Fabianek szczesliwy ze do przedszkola poszedł, rano jak go budziłam to w 5 min sie ubrał hahaha...
Stan dziadka stabilny... jest podłączony pod jakąs pompę...
A ja juz wysprzątałam, obiadek zrobiony, dziecko mniejsze bawi sie w domu a ja piję drugą kawkę. M odbierze Fabiana z przedszkola i jedziemy do Łodzi na lody ..
Miłego Dzionka

Jestem, dzięki dziewczyny za pozytywne myśli!
W pracy super, trochę sie pozmieniało, nowi ludzie, nowe projekty:tak:,
już się cieszę, że się nie ponudzę!:-)
Wojtuś jednak dośc kiepsko dzis przeżył rozstanie i w ciągu dnia
też popłakiwał. Martwie się, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej!:blink:

Basiu to okropne, co napisałaś! Pracodawcy się tłumaczą,
że kryzys i wywalają na bruk bez skrupułów. Jakiś koszmar!

Aguś, Lila fajnie, że wasi chłopcy tak się cieszą wracając do przedszkola,
trochę optymizmu przez to nabrałam.:happy:

Marlenka a co ta Twoja pannica taki nocny marek się zrobiła?
Mam nadzieję, że jej to przejdzie, Wojtuś też miał parę razy takie
bezsenne nocki i do tej pory nie znam przyczyny:confused:

Joasiek - oby przeróbki okazały sie ostateczne!;-)

Kasiau bądź dzielna, wierzę, że się uda odstwić Małego Mlekojadka!:-p

Lecę ogarnąć mieszkanko, bo wieczorkiem mam jazdy!

Dziewczynki witam małym wieczorkiem . Ola na widok cyca powiedziała nie ale znów posmarowałam solą . Dochodziła i dochodziła i palcem dotykała i już myślałam ze sobię tęsól zaraz wyczyści i sie dorwie ale na szczęście się tak nie stało . Za to moje gary twarde i cięzkie .

Bacha jakie wary szuwary
Lilka fajnie że z dziadkiem stabilnie oby tak zostało.
Dziś jest chyba M jak m - haha - która ogląda ???

Daruunia jak było ?

Ostatnia edycja:
Mejdija no to super, że w starej/nowej pracy sie odnalazłaś :tak: ciekawe jak tam wrażenia Daruni ;-)
Kasiu wygląda na to, że jesteście na dobrej drodze jesli chodzi o odstawienie, trzymam kciuki za dzisiejszą nockę :tak:
Lilianko oby dziadek szybko wrócił do zdrowia :tak:

Mąż w końcu zabrał marude na spacer, a ja chwilke posiedzę w ciszy... miałam kuchnie ogarnąć ale nie mam ochoty... dziś nawet nie miałam kiedy kawki sobie na spokojnie wypić przez Dobrusię (zaraz zrobie sobie meliskę :-p), a do tego taki skwar na dworku, że strach było wyłazić...
a z ciekawostek... pokazałam cioci miska co Dobrusi zrobiłam i tak bardzo jej sie spodobał, że zaproponowała mi współpracę (ma kwiaciarnię) i będzie sprzedawała miśki i ine pierdółki na szydełku :-)

Martula to super - twoje rękodzieła będą się rozchodzić jak świeże bułeczki:tak::tak::tak:
A co do odstawienia to w dzień jest łatwo , gorzej w nocy będzie .,,,,,ojojoj już się boję tej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry