• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lilianko zdrówka dla dziadka!
Kasiu powodzenia w odstawianiu Olci od cyca, zdawaj relację na bieżąco, z chęcią skorzystam z rad :sorry:
Darunia, Mejdija udanego pierwszego dnia w pracy :tak: i oby maluchy juz przyzwyczaiły sie do żłobka ;-)
u mnie wszyscy spią, ja tez zaraz idę sie połozyć, mała cos popłakuje, ale mam nadzieję, że później już ładnie pośpi ;-)

Lilianko, niewesoło, oby szybko z tego dziadek wyszedł!

Darunia, Mejdia, udanego "pierwszego" dnia w pracy ;-) będzie dobrze :tak:

Marlenka, wniosek złożony, mają 30 dni, ale urzędniczka rozwiała nasze wszelkie nadzieje... a tak się cieszyłam :no::no::no::no:

Wątpię... podanie złożone od picu, bo urzędniczka z wydziału mieszkalnictwa rozwiała nasze wątpliwości. I mówi, tak, za duże zaludnienie, nie przejdzie, to ale jeśli państwo chcecie, to złóżcie, ale nie liczyłabym na pozytywna rozpatrzenie. A druga urzędniczka mówi, że mają czas 30 dni, ale przeważnie wcześniej są decyzję. Ale szczerze? WALI MI TO

Witam wieczorową porą! Przebrnęłam przez weekend...dalej wybaczcie dużo piszecie:sorry: Co zapamiętalam:confused2::

Kasiu czytam że cieszysz się mężem w domu. Mój jak jest to też mnie rozpieszcza - kulinarnie...i nie tylko:-p. A potem ciężko samej i smutno:-(
A mój chomi najbardziej naleśniki lubił:tak:

Darunia zadowolenia z nowej pracy a z Bartem tak jak mówisz najlepiej oddać w drzwiach i się nie obracać. Serce się kroi jak słyszysz płacz ale dziecko szybko się uspokaja:tak:

Kacper też jeszcze się bawi:szok::szok: Ciekawe co będzie jakod wtorku będzie trzeba rano wstawać. Jakbym była sama z nim to już by spał, a tak wykorzystuję tatusia i przeciaga strunę

U mnie też tak jest że dzieciaki wiedzą że tata stęskniony to pozwoli na zabawy:crazy:

hej melduje sie w przerwie w prasowaniu :baffled: i to tylko dlatego,że męża wygoniłam do kuchni, żeby gary zmywał :-p przed chwila prasowałam nasze stroje na jutrzejszy występ, masakra... fałda na fałdzie fałda popędza... i żeby ten cholerny materiał chciał sie łatwo prasować :crazy:

oj faktycznie ciężko się te stroje prasuje:crazy:

Patyk dobrze że fachowiec z Was nie zdarł kasy:tak: i remonty zrobione:tak:

Asiowo powodzenia w szybkim zakończeniu i obronieniu pracy! Pracy dla męża

Ewunia szkoda że z mieszkania nic nie wyjdzie:-( formaliści i biurokracja:crazy:

A ja walczę z cycem - dziś posmarowałam solą i jak na razie jest ok, zobaczymy dalej

u nas na ten czas tata wstawał do Ani bo jak tylko mnie poczuła to był ryk. Chłopcy sami zrezygnowali:eek::szok:

Lilianko powodzenia dla Kacperka w przedszkolnej edukacji. A dla Dziadka zdrowia!!!

Pozdrawiam!

Witajcie!!!

Ja na sekun 5 - uzaleznienie... :-D

Lilianko bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Twojego dziadka! Bedzie dobrze!!!

No to ja właśnie powoli się zbieram, uuuu ale mam stresik! trzymajcie kciuki- dobrze, że Baryt dzisiaj z tatą zostaje, i nie idzie do żłobka, przynjmniej mniej stresu... :-)

Pa kochane!

Witam kochaniutkie
Daruunia - wow - powodzenia w pierwszym dniu raz jeszcze
Ja nie wytrzymałam i około 2 w nocy dałam małej cyca bo już miałam takiego kamienia że szok .
Ogólnie mała usnęła bez cyca ale obudziła się o 24 i zaczął się horrorek mleko z butli - ne . smoczek - ne ale godzinę trwało zanim usnęła a poem ... no ciężko , cóz , kupię dziśinne mleko może będzie lżej ....byłoby lżej jakbym nie msiała wstać o 5 tej a tak to dupa

reklama
Darunia milej pracy fajnie,ze zajrzalas rano:tak:;-)
Kasia szkoda,ze musisz wstawac do pracy bo tak to napewno bys sobie poradzila z odstawianiem Olenki:tak:

Witam kochane:-)

Marysia robi sobie pobubki w nocy,tzn siada w lozeczku i siedzi,albo kreci sie wokolo,wkoncu chce do mnie na lozko i tak sie meczymy okolo 1.5h,napewno to nie zeby bo nie placze,ciekawa jestem,oczywiscie w nocy wypila butle mleka i herbatki,juz nie pamietam kiedy budzila sie na jedzenie

Milego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry