• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Skończyłam moja prace lic., lalalalala:-) teraz tylko format i czekac na promotora aż wróci z wakacji:-) Nareszcie to skonczyłam... rok ją pisałam:-p
Zaraz wrócą moje Skarby wiec lece...
Miłęgo wieczorku!

Asiowo trzymam kciuki i gratuluje ukonczenia pracy:tak:
Mejdia fajnie opisalas meza,dobrze,ze chlopak tak sie bawil,a jak:-D
Darunia,Mejdia zycze Wam wspanialych pierwszych dni w pracy,a Wojtusiowi i Bartusiowi,zeby zaczeli cieszyc sie na dobre zlobeczkami,ojjj,trzymam kciuki za naszych bohaterow
Majka witaj:tak::-)
Kasiu Ty pracusiu:-D
Ewunia bardzo mi przykro

Milego wieczorku:-)

Asiowo gratulacje!!!!
Ewuniu przykre to co pisze, ale mam nadziej że wszystko sie ułożu.
Kasiu powodzenia w odstawianiu, wiem ze to cieżko;-).

Napisałayście tyle , że nei sposób przeczytać, przeczytałąm tyko 2 ostatnie kartki po 30 stron nie mam kiedy. Więc wybaczcie iz nie pisze wszystkim. Pozdrawiam!

Hej!

Kasiu... bądź dzielna- dasz radę!
Asiu gratulacje!!!!
Ewunia :no: szok... w takim państwie mieskzamy...

A my już wróciliśmy, Ł teraz karmi Barta, a ja mam chwilkę na bb, zaraz lecę pod prysznic, muszę się zrobic na bóstwo :-D żarcik taki :-p:-)

Kurczę ale się stresuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Usnęła mi lalka ale nie wiem co będzie w nocy Daruunia i ty dasz radę jutro , napewno , wierzę w ciebie. Jutro kupie inne mleko bo może poprostu tego nie łapie , a może jak nie bedę jej karmic to jej się spodoba i to

reklama
Witam was kochana ja od 6 na nogach Mikołaj spał dziś ładnie i calutki dzień bawił się z ciocią . Ja za to miałam zapriedziel jak nigdy w życiu aż ręce mi posłuszeństwa odmawiają cięłam z teściem drzewo ;-) i nadzwigałam się jak idiotka :eek:
Ewunia będzie dobrze :tak: na pewno ;-)
Darunia dobry żarcik :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry