• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-)
Marysia budzila sie w nocy,musialam dac jej mleczko i wziasc do siebie,nie plakala,ale siedziala w lozeczku chyba z godzine i nie mogla zasnac,wstalysmy o 7,pogoda w miare,juz bylam z pieskiem,teraz kawka i sniadanko:tak:

Joasiek witaj:tak:
Darunia trzymam kciuki za dzisiaj i jutro,ale musisz byc podekscytowana:tak:
Kasiu tak malowanie z glowy;-)
Milego dzionka:-)

reklama
Witajcie:-) U nas nocka ok. Wstałam przed 8 umyłam głowę, wstawiłam pranko. Teraz popijam kawkę przy BB. Kacper jeszcze śpi, Kuba nadaje w łóżeczku. Mam jeszcze chwilę spokoju muszę się nią nacieszyc;-):-D Narazie nie wiem co będziemy porabiać. Napewno muszę przygotować Kacprowi rzeczy na jutro do przedszkola. I chypa pleniu****ę sobie, a od jutra wezmę sie do roboty. Będę sama z Kubą to więcej czasu będę miała;-)

Kasiu ale mąż Cie rozpieszcza z tym gotowaniem:-D:-D:-D Fajnie tak podjadać to co zrobi. A Ty o figurę to raczej nie musisz się martwić:tak::tak::tak:

No i już chłopcy już powstawali. Lecę przebrać Kubę
Miłego dnia

To i ja witam!
dziękuje jeszcze raz z a życzenia

Daria oby Bartuś dziś od samego początku ładnie w żłóbku się bawił i nie płakał :tak:

My dzisiaj pospałysmy prawie do 9 :szok: mała ładnie w nocy spała, pobudka po 3, 6 i 8 :tak: oj żeby tak jej juz zostało :rofl2:
teraz tradycyjnie sniadanko i kawa z bb ;-) i planuję co by tu dziś robić...

Witaj Agusia,Basia i Mata:tak::-)

Gdzie jest Kasia???

Ja wlasnie wyjelam i rozwiesilam pranko,przed wyjsciem wstawie jeszcze jedno,wlaczylam radio i slucham muzy,Marysia przez chwile zabawila sie sama,tak wiec znalazlam chwilke,zaraz zjem kawalek ciasta marchewkowego,mniam,mniam

paaaaaa

Dzien dobry
U nas nocka fajna, tylko Nadioza przed 7 obudziła sie, to wina ładunku, który miała w pampku:-p
W zasadzie mieszkanko ogarnęłam, obiadek dla dzieci mam z wczoraj...
Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie babcia, ze dziadek fatalnie sie czuje, ze ma bardzo wysokie ciśnienie i kurde coś czuje ze ten wyjazd nad morze może nie wypalic :(((((((( - teraz wszystko stoi pod znakiem zapytania, miałam jechac z Nadia i dziadkami...

Witajcie kobiałki!
Właśnie przebrnęłam przez ten weekendzik
pełen lądowań i turbulencji w dodatku włochatych:szok::-D!

Mata spóźnione ale najgorętsze życzonka z okazji urodzinek!:-)
Magdalenkakol, Joasiek - fajnie, że coś skrobnęłyście..
Marlenka - to co z tym malowankiem dziś czy jutro?
Liliana zdróweczka dla dziadka i trzymam kciuki, żeby jednak wyjazd do Agi;-) wypalił...
Kasiau- to Piorunek mały! Ale wam zwiał skubaniec!

Darunia
myślę nadal o Bartulku, bo mój Wojtek dzis ciężko przeżył rozstanie...:-( Płakał bardzo, a mi się serce krajało.
No, ale od jutra nie będzie wyjścia!
Na weselu poszaleliśmy, tylko T. się coś struł chyba mięsem
i dwa razy wymiotował biedaczek:baffled:.
Ale po paru głębszych już tańczył, a na końcu nawet sam w kółku:szok:,
aż niewiarygodne. Z wesela na wesele się rozkręca!

Lecę posprzatać później zajrzę jeszcze...

Dzien dobry!:tak:

Darunia, oby Bartuś dzis ładnie sie bawił w żlobku, a jutro wasz wielki dzien!!! Powodzenia;-)
Mata... super nocka, oby Dobrusi tak zostało i było juz tylko lepiej:tak:

A ja mam dzis za cel skonczyc w koncu moja prace licencjacka;-)siedze od rana... 3 rozdział napisany, juz tylo wstep i zakonczenie:tak:Mężus obiecał mi pomóc w formacie pracy:tak: Mam czas na obrone do konca wrzesnia, ciekawe czy zdaze:eek:
własnie...
Mata
... ile czasu Ci zajeło jak zaniosłas prace do promotora na poprawki, itd... i złozyłas gotową w dziekanacie? i wyznaczyli Ci termin obrony?! w miesiac zdaze jesli w tym tygodniu zaniose prace promotorowi by ja sprawdził:eek::confused2:

Męzus zaraz jedzie na ta rozmowe, mam nadzieje, ze bedzie dobrze:tak:

Helloł laski
arlenka ukrywam sięukrywam bo wrócił dziś mój kolega z urlopu i troszke z nim gadałam a teraz muszę poudawać że namiętne pracuję :-D:-D:-D
Nie , naprawdę to pracuję i to ostro , nie chcę zeby widział że tylko wrócił a ja już do internetu tra la ala la a
Asiowo mąż dziś wróci z super wiadomością - tak mi mówi przeczucie :-)
Bartuś też ma być dziś grzeczny
Mejdia i ty sięnie przejmuj bo parę dni i będzie ok , trzeba byś twardym :-)

reklama

Mata
... ile czasu Ci zajeło jak zaniosłas prace do promotora na poprawki, itd... i złozyłas gotową w dziekanacie? i wyznaczyli Ci termin obrony?! w miesiac zdaze jesli w tym tygodniu zaniose prace promotorowi by ja sprawdził:eek::confused2:

Męzus zaraz jedzie na ta rozmowe, mam nadzieje, ze bedzie dobrze:tak:
Asiu mi promotro sprawdził całą pracę w tydzień (każdy przecinek, kropeczka itd., powiedział co mam jeszcze poprawić i już mogłam oddać). Od oddania promotorowi do oddania gotowej do dziekanatu minęłoby ze 2 tyg. gdyby nie przeboje z oprawą i drukiem :crazy: a terminy obrony orientacyjne podali właśnie jak oddawałam pracę :tak:

trzymam kciuki za męża i za Twoje plany co do pracy ;-)

Kasiu pracuj, pracuj ;-):-D

ja po zakupkach, spacerku, pranko sie kotłuje w pralce (miałam nie prać, bo rano było zimno, a teraz upał sie zrobił, to do wieczora mi wyschnie ;-)), mam nadzieję, że mała mi niedługo do spania odpadne, to jakis obiade dla nas zrobię...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry