• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kasiunia, trzymam kciuki za udane odstawienie Oli, a Tobie, Martusiu, powodzenia w sprzedązy Twoich cudeniek :tak:

Mejdia, fajnie, pracusiu, że jestes zadowolona z pierwszego dnia... Darunia, a Ty gdzie? zestresowana, nawet znaku życia nie daje hahaha

Basiu, ale masz odjechany avatarek :-)

a co u mnie..... werble

uwaga....

dzwoniła do mnie jedna z kadrowych, że jutro o 11.45 mam się pojawić u kierownika personalnego... i dowiem się, jak dalej potoczą się moje losy... obecnie próbuję się nastawić i jakoś nastroić na tę rozmowę...

Kasia mam nadzieje,ze dacie rade w nocy:tak:
Ewcia trzymam kciuki za rozmowe:tak:
Mata ciesze sie bardzo,u nas jak ktos chce wyslac kwaity,czesto dodaja misiaczka,oczywiscie za dodatkowa oplata,moze i Twoja ciocia bedzie miala takie zamowienia:tak:
Darunia gdzie jestes?????

Martusiu, czy wynegocjuję? nie wiem, po prostu dowiem się na czym stoję, czy wypierdzielą mnie czy nie jak wrócę do pracy, wolę wiedzieć już i albo czegoś szukać albo podjąć jakiekolwiek kroki

Ja już po jazdach, nareszcie jakiś fajny instruktor!:-)
Kasiau - wytrzymaj babo!;-)
Mata może wszystkich twoich dzieł nie widziałam, ale czapeczka Dobrusi jest extra, jakbym miała córę to bym taką samą chciała !
Szydełkowe misie też są pewnie cudne! :happy:
Ewunia trzymam kciuki za Twoją rozmowę jutro,
ale masz rację lepiej wiedzieć wszystko jakby co...

Lecę film oglądać z T.

witam wieczorową porą... :tak:

Ewunia, powodzenia na rozmowie z szefostwem, bedzie dobrze... musi byc!
Mata, swietnie, ze ciotka bedzie sprzedawac Twoje miśki, zawsze jakis grosz:tak:
Kasiau, 3mam kciuki za bezbolesne i szybkie odstawienie:tak:

Mnie dzis mała popołudniu wykonczyła na dworze:zawstydzona/y:Ona juz w wózku nie ma szans siedziec wiec za nia ganiam, a miałam lezec i odpoczywac:zawstydzona/y:ale w taka pogode przeciez dziecka w domu nie bede trzymac.

Małż jeszcze na remoncie, noszą jakies płyty, bo sciany mamy w takim stanie, ze tylko zakryc je płytami gispowymi:tak: Mieszkanko zaczyna przypominac cos! w przyszłym tyg ogrzewanie maja nam zrobic i zaczynamy sciany i sufity robic:-)do konca miesiaca bedzie juz 1 pokój zrobiony, bo musimy gdzies meble wstawic, fajnie, ze cos ruszyło... :tak:
Tylko z kiblem problem, bo musimy tam wsadzic jakis rozdrabniacz i nie ma nam kto podłaczenia do kanalizacji zrobic, szukamy jakies taniego fachowca:tak:pewnie łazienka na koncu bedzie skonczona, ostatnio mnie naszło, ze moze zrobie białe kafelki:eek: o ile kasy starszy, bo jak nie to narazie tapete jakąś tam wsadze i bedziemy zbierac na wykonczenia, byle sie dało mieszkac:tak:

Nie wiem czy pisałam, za miesiac u tesciów juz bedziemy mieszkac:sorry:ciekawe jak to przetrwam, ale przynajmiej popołudniami bede miec jakas pomoc przy Paulince:tak:

Hej dziewczyny:-)

Lilianko-duuuzo zdrowia dla dziadka!
Asiowo-to super,ze remont mieszkanka idzie do przodu:-)
Kasiaupowodzeniu w odstawianiu malej od piersi.Tylko sciagnij roche pokarmu,bo Ci piersi eksploduja.
Joasiek-bardzo jestem ciekawa Twojej sukni:-)No,wielka data juz sie zbliza wielkimi krokami;-)
Mejdia-super,ze w powrot do pracy minal bezbolesnie,a nawet milo;-)
Ciekawe jak Daruunia....

reklama
Dzieki dziewczynki za wsparcie , z wami wytrzymam :-D
Ewuunia lepsza prawda co cię czeka niż dowiedzieć się późno że odejdziesz z kwitkiem ale nie martw się będzie dobrze.
Ojej właśnie patrzyłam na rachunki i przekładam to na jurto :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry