• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jola zaden wstyd przecież każda z nas jest zmęczona i napewno mniej lub bardziej jawbie marzy o chwili tylko dla siebie , lub tylko z męzem, w cieszy spokoju i o przespanej nocy i poranku , albo spaniu do południa! Ja tak się nie moglam doczekac tego wyjzadu że szok. A teraz nie wiem kiedy taka następna okazja się nadaży.

Ewa bolało jak nie wiem co jak się połamały !!!!! A bo to tak u mnie zawsze ja czegoś nie mogę zrobić to sobie mówie nic na siłę wszytko na hama!!!! i mocuje się aż nie dopne swego! a takie iestety sa rezultaty mojego uporu!:-p

reklama
ja mam swoje paznokcie tipsy miałam na sylwestra robione i po tygodniu w acetonie moczyłam bo czułam jak bym miała cement na paznokciach ale zdaje mi się że to kwestia przyzwyczajenia .:tak:
A gdzie jest Marlenka

heh taki dzień tylko dla siebie cieszy bardziej niż najdroższy prezent!!! Ja niestety w tej kwestii mogę liczyć tylko na moich teściów, M nie wiedzieć dlaczego nie chce wpaśc na ten pomysł, nie mogę liczyć na to że zabierze mała na cały dzień.

ja znow czekam dnia kiedy wyślę mała do przedszkola :-D:-D:-D
Ja bez tipsów albo swoich z akrylem ani rusz! od razu opuszki mnie bolą! nie umiem mieć krótich , swoich paznokci!
dobra ja spadam bo i tak co rusz sprzęt mi się zawiesza! wiec wiecej nerwów niż z niego pożytku!

Dobrej nocy babiszonki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry