• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta u mnie to samo, wszystko up side down i już bajzel taki że przejść nie można!:szok::szok::szok: Właśnie odnalazłam kobinezon Zuzi co dostała w tamtym roku od dziadków , w zeszła zime był za wielki ale na tę powinien sie jeszcze nadać. Powoli robie remamenty w szafach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tzn przekopuje się przez sterty porozwalanych ciuchów!

reklama
Witajcie Dziewice :rofl2:

No u nas też Bartuch robi rozpierduchę w mieszkaniu... :-p

Ja w pracy mam chwilkę wytchnienia- w końcu! Zamówiliśmy obiadek i czekam na niego... o już jest to lecę:-)

No to już jestem po pysznym obiadku ;-) teraz mam siłę pracować ;-D
No a co u Was dziewczynki?

Ostatnia edycja:
Ciao Babki,
mnie już lepiej choć dziś też w pracy się nie pojawiłam.:-p
Byłam dziś z Wojtkiem u lekarza, bo ostatnio strasznie
zaczął kaszleć i niestety zmiany w oskrzelach, a zapalenie tuż tuż!:szok:
Jutro wolne weźmie T. bo ja już nie mogę:-(, u nas w pracy jak u Basi rota sieje pustkę! :baffled:
A po niedzieli przyjedzie teściowa na tydzień.
A u Was widzę się dzieję, dobrze, że choróbska Was nie łapią!

Asia trzymam kciuczki, żeby się udało tą wyprawkę teraz kupić,
niech P. się stara!;-)
Jola ja też bym koszmar przeżyła!!! do tej pory jak słyszę jakieś ostre
dźwięki typu łomot, to serce mi staje, bo już myślę, że łobuz spadł itp.:sorry2:
Agunia nóżki zgrabniutkie no, no, no!
Aniknulek to super, że masz fajną nianię najważniejsze to mieć zaufanie do osób z którymi się zostawia nasze skarbki!
Basiu udanej mini imprezki!
Marlenka
czyżby ta przeprowadzka spowodu tej "przeklętej" suki?!;-):-)

Idę trochę ogarnąc póki Mój Bohater śpi!

A co dobrego jadłaś Darunia? :-p
Oj mamusiu, chyba wartałoby zmienic suwaczek ząbkowy u Bartutka - co?! ;-)
Z tego co wiem ma juz komplecik do gryzienia hahahaha..

Basiu jadłam kotleta (dewolaj :rofl2:- zapomniałam jak się pisze) + frytki+ surówy mniam, mniam!

A co do suwaczka to racja... tylko, że nawet nie mam kiedy :zawstydzona/y: spróbuje zmienić teraz, tylko, że nie wiem czy ta strona wpracy będzie odblokowana :tak:

Mejdia zdrówka dla Wojtusia!!!;-)

Jednak na tą stronę w pracy wchodzić nie mogę...

Witam babki
Moja maruda je kaszkę i już po kąpieli. Nocka u nas z pobudką 2 godzinną - już miałam sobie włączyć w nocy jakiś film - myślałam że zeświruję - idą ząbki na całego a ta 4 na górze jaka wielka - kawałek wystaje z jednej strony a drugi z drugiej strony dziąsła :baffled: i jedna 3 na górze prawie przebita , oj, mogłyby jej się wyżynać w weekendy te zębole :-D:-D

Witam laski :-D
u nas nocka super zero pobudek :-D aż powiem że wypoczęłam , ząbek prawie przebił :tak: ,ale jak z jednego człowiek się cieszy to druga bieda wychodzi dziś bylismy z Mikołajem u lekarza bo dostał jakiś dziwnych kropeczek na całym ciele i myślałam że to różyczka ale dzięki bogu to tylko jakieś uczulenie ale nie wiem od czego :confused: nic nowego nie wprowadzałam :baffled:

reklama
Wszyscy na etapie zęboli,
oby jak najłagodniej się wyrzynały!!! U nas jak na razie
czekamy na resztę tej górnej czwóry co się dziś przebiła:tak:.

Do tego te oskrzelka i okropieński kaszel, oj bida moja!!!!
Jutro z tatkiem zostaje, ciekawe jak sobie poradzą:confused:
Obiadek na jutro juz jest i dla Marudy zupa, karteczka z
dawkowaniem leków i ubranka też naszykowane!:happy2:

Ja jutro musze ciut dłużej w prace zostać, bo w te dwa
dni zaległości przybyło:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry