• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kobitki
Podczytuje od rana, ale sił nie miałam, żeby coś skrobnąć... mnie dopadło jakieś choróbsko, jakby skrzyżowanie grypy zwykłej, jelitówki i anginy :baffled: gorączka w okolicach 38,8, apap troche zbija... od 4 rano nie spałam, bo mnie tak głowa napierniczała.... na szczęście usnęłam na troche razem z małą... nocka do niczego, ale za to dziś Dobrusia jest w miarę grzeczna, ładnie się bawi koło łóżka albo śworuje w łózku u mnie, pomijając, że dom wygląda jak po tornadzie, bo nie mam siły za nią sprzątać.. na 17 idę do lekarza (musze prywatnie, bo nie mam ubezpieczenia :dry:)

reklama
Mata - zdrowka :tak: mam nadzieje ze sobie jakos radzisz... :zawstydzona/y:

My juz w domku we trojeczke :tak: I tak na cale dwa tygodnie :-D M ma woooolne, alez sie ciesze :tak: Ja na targu bylam, gaci i skarpet nie kupilam, za to sobie tuniczke za dyszke :zawstydzona/y: a cio :-D Olcia mnie ostatnio ciagle rozzbraja - niedaleko mamy nasyp kolejowy i czesto tamtedy chadzamy - mala widzac pociagi macha zapalczywie, puszcza buziaki :-) a najlepsze ze widze iz jej ludzie z pociagow odpowiadaja :-D Ale corcia kumata ;-)

Milego popoludnia :tak:

Zaglądam życzyć miłego i udanego weekendu. Do poklikania w poniedziałek

picture7691.gif

Ula z Ciebie to dobra duszyczka, że tak naszej Martuni chcesz pomóc :tak:
A co do Zuzolka, to nic sie nie martw. Od poniedziałku dziecko bedzie jak nowe - naprawione ... ABRA KADABRA :-D
Tak powaznie, to współczuje tych zarwanych nocek i zabieganych dzionków. A jak Ci idzie pakowanie? Dużo Ci jeszcze zostało do zapudłowania?

Dzięki za czary, chyba pomogły bo moje dziecko dziś ślicznie pospało w południe jak za dawnych czasów,wiec i może Twoje czary podziałają na nocne spanie :-D a do zapudłowania zostało tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle że nie wiem w co ręce włozyć i do tego zakupy dość grube meblowo sprzetowe się szykują wiec .....końca nie widać.

My włsnie wróciłyśmy z podworkowych wojarzy.... ale się mała wybiegała tylko dziabąk jeść nie chce! Na szczęści jak jest to woła! Teraz siedzi na nocniku:sorry2: może coś wysiedzi:sorry2:

Martucha daj znać co u ciebie kobito!

Witajcie!

Mata zdrówka kobitko!!!
Joasiek ja w 3 dniu @ też byłam, w pierwszym tylko sie bałam ;-)

A ja też w pracy jak nassza Basia miałam straszny młyn w pracy :baffled: i na dodatek byłam tak zakręcona, że co chwilę dzwonili z sekretariatu że jakieś byki postrzelałam na papirach- normalnie szok1 Dobrze że week mam wolny :tak:
Ł poszedł do pracy, a ja zaraz zabieram mojego wrzaskuna do kąpieli bo zaraz 19-sta, jestem zmęczona i nic mi się nie chce... tylko telewizor, łóżko i CISZA, ale kiedy mnie to spotka to ja sama nie wiem...

Ja juz po lekarzu. Infekcja się jakas grypopodobna przypałętała i zaczątki anginy ropnej. Dostałam antybiotyk i lekarka powiedziała, że dobrze, że teraz przyszłam, to szybko będzie poprawa i spokojnie będe mogł ana te chrzciny pojechać :tak:
Mi temperatura trochę spadła, M zabral małą do teściówki i mogę spokojnie sobie poleżeć... zmykam do łóżka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry